Orbán Viktor miért dicsekedik ennyit, mire jó ez a politikai bullying, ami az ellenzék ellen irányul?
2023. aug. 27. 15:08
A kérdező szavazást indított:
Jó humorú Orbán Viktor jól megmondta ismét. Ezért (is) szeretjük.
A gyengébbet piszkálni szánalmas. Feleslegesen dicsekedik a kétharmadával.
18 szavazat
1/5 anonim válasza:
A dicsekvés szerintem is ízléstelen, ugyanakkor a legkevésbé sem tudom sajnálni ezt a szánalmas kollaboráns kamuellenzéket. El kéne tűnniük Viktorékkal együtt, hogy itt változás legyen.
3/5 A kérdező kommentje:
#2 Röviden, és magyarul: b@sztatás
Hosszabban:
Szisztematikus, hosszabb időn át elkövetett, szándékos és tudatos bántalmazó cselekvéssor, melyben a viszonyok kiegyenlítetlenek, a szerepek pedig nem cserélődnek fel. Az áldozat áldozat marad, míg a bántalmazó bántalmazó. Kiegészítő szereplői a jelenségnek a „szemlélők”, akik kulcsfontosságúak. Ha közülük csak egyvalaki is képes beavatkozni, a dinamika megtörhetővé válik, a játszma más irányt vehet. Szerepüket ezért komolyan kell vennünk.
Megjegyzés: iskolákban, a gyerekek által egymás ellen elkövetett csesztetést nevezik leginkább bullyingnak
2023. aug. 27. 15:17
4/5 anonim válasza:
Ha fenti videó linkelésével a Fidesz támogatottságának növelése volt a cél, akkor grat, szerintem sikerrel jársz. Ez simán jó humor volt, ráadásul fel sem jött a szó az ellenzékről, legfeljebb csak közvetve utal rá (ugye a kétharmad), hogy mekkora csicskák szegények. Amúgy kérdezd meg nyugodtan inkább az ellenzéket is, hogy nem kínos-e egyfolytában Orbánnal kelni-feküdni, mert ők láthatóan még mindig nem értik.
5/5 anonim válasza:
Válaszolt egy kérdésre, és egy szólt nem beszélt az ellenzékről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!