A romák miért rettegnek Toroczkai Lászlótól? A Facebookon sok olyan videót látok ahol romák könyörögnek a lakosságnak, hogy véletlen se szavazzák hatalomba.
Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 14:34
21/28 anonim válasza:
#20 Tehát elismered, hogy hazudtál, amikor nácinak nevezted őket?
22/28 anonim válasza:
Én nem gondolom úgy, hogy ez hazugság lenne, a nácizmus ugyebár egy ideológia, és aki azt akár részben, akár egészében átveszi, az számomra náci.
23/28 anonim válasza:
#22 Elolvashattad volna, amit linkeltél.
24/28 anonim válasza:
#23 Te pedig felfoghattad volna, amit leírtam.
25/28 bzoli79 válasza:
16/24 Horthy nem volt náci,és soha,sehol nem is vádolták meg mint háborús bűnöst.A liberálisok szeretnek a tényeken átsiklani.
26/28 anonim válasza:
Nem is állítottam, hogy náci lett volna. De azért '44-ben még kapaszkodott, aztán méltó tiszt módjára elhagyta a süllyedő hajót, átengedve a hatalmat a nyilasoknak. Aztán büszkeség.
27/28 anonim válasza:
Én is rászoktam ezeknek az emberek livejainak nézésére. Néha poénosnak érzem hogy mennyire ostobák. Állandóan rasszizmusról pampognak de nem veszik észre hogy ők mekkora rassziták. gádzsó,rakló,paraszt stb. Én is azt látom hogy háttérből hergelik őket értelmesebb emberek akiknek egy része nem is roma. Am vicces h kb minden liveban kibújik a szög a zsákból és burkoltan vagy nem is burkoltan de fenyegetőnek.
28/28 anonim válasza:
Hát még a rómáktól mennyien rettegnek naponta! Főleg a túlzottan "békésektől".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!