Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem irritál egy kicsit...

Csak engem irritál egy kicsit Sapkás Piréz stílusa?

Figyelt kérdés

A saját nézeteit, ideológiáját egy egyetemes, objektív igazságként próbálja feltüntetni. Ha ezt nem fogadod el, akkor olyan vagy, mintha a Föld geoid alakját tagadnád. Hogy egy példát említsek: volt, amikor vallásos, hívő embereket kért számon, hogy miért nem erőszakolja át a vallásának tanait a modern, általa helyesnek vélt szellemiségnek megfelelően, amúgy politikától függetlenül...

Én nem vagyok semmilyen oldali, a magam útját járom. Nézem a Partizánt, meg a The Fair Rightot is. Régebben olvastam a Népszavát, az Alfahírt és a Magyar Nemzetet is, néztem ATV-t, meg Hír TV-t is. Ma már nem is olvasok médiát, mert egy kicsit elegem van belőle. De egy bizonyos, az általa vallott értékrenddel nem tudok azonosulni, már csak az előadási mód miatt sem.

Ti hogy vagytok vele?

2023. aug. 26. 14:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Lassan hozzá kéne adni a cognitive bias-okhoz azt, amikor valaki kinevezi magát a tudomány nagykövetének és minden vele szemben érvelőt tudományellenesnek hazudik. Hasonló a módszer, mint amit a Fidesz is használ, hogy megbélyegezze az ellene felszólalókat mindenféle nevetséges címkével. Lám, az ellenzék sem különb.
2023. aug. 28. 15:04
 22/22 anonim ***** válasza:

Elég tenyérbe mászo a beszéd stilusa es ahogy gesztikulál. Agressziot es sok indulatot erzek rajta.

Tényként kezeli a személyes megyőződéset es mindenkit ellenségként kezel aki eltér tőle. A saját oldalanis. Intoleráns.

Paranoiás: tudni véli ki fasita ha mást is mond, tudnivéli hogy Marci transzfob stb.

A fasiszták elen pedig aktivan fel kell lépni szerinte.

Elég felelmetes ha mindenkibe ezt projektalja

Olyan a mentalitasa mint a zárt intoleráns szektáknak.

Mindenki hitetlen vagy pogany aki mas gondol es aktivan harcol ellenük

2023. dec. 7. 22:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!