Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem irritál egy kicsit...

Csak engem irritál egy kicsit Sapkás Piréz stílusa?

Figyelt kérdés

A saját nézeteit, ideológiáját egy egyetemes, objektív igazságként próbálja feltüntetni. Ha ezt nem fogadod el, akkor olyan vagy, mintha a Föld geoid alakját tagadnád. Hogy egy példát említsek: volt, amikor vallásos, hívő embereket kért számon, hogy miért nem erőszakolja át a vallásának tanait a modern, általa helyesnek vélt szellemiségnek megfelelően, amúgy politikától függetlenül...

Én nem vagyok semmilyen oldali, a magam útját járom. Nézem a Partizánt, meg a The Fair Rightot is. Régebben olvastam a Népszavát, az Alfahírt és a Magyar Nemzetet is, néztem ATV-t, meg Hír TV-t is. Ma már nem is olvasok médiát, mert egy kicsit elegem van belőle. De egy bizonyos, az általa vallott értékrenddel nem tudok azonosulni, már csak az előadási mód miatt sem.

Ti hogy vagytok vele?

2023. aug. 26. 14:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Igen, a Piréz meg segít is nekik azzal, hogy belerúg a nála mérsékeltebbekbe. Persze lehet, hogy magától ilyen, de azért elég gyanús, hogy ennyire a Fideszes média kezére játszik.

Amúgy szerintem ha elfogadjuk, hogy egy teljes politikai tömböt nem lehet annak az extrém szélsőségeivel jellemezni, akkor nem túl korrekt dolog gombázni az ellentábort.

2023. aug. 26. 19:38
 12/22 A kérdező kommentje:

#8.

Ez nincs így.

Másrészt náluk teljesen eltérő világnézetű emberek vannak a csoportban és mind próbálnak objektívek lenni.

#9.

Szerintem a világ nem ennyire egyszerű... Léteznek elvakult és fanatikus emberek és mindig is léteztek. Ezért törtek ki a háborúk is: mert a két fél nem volt képes a saját egójából engedni, legalább egy kicsit.

2023. aug. 27. 00:18
 13/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk az biztos, hogy a Pirézúr elég sok szavazatot szerzett a FIDESZ részére...
2023. aug. 27. 00:25
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Lényegtelen, hogy szerinted így van-e vagy sem. Én a tudományos módszertan alapjairól beszéltem, pontosabban egy okfejtési hibáról, amit provincializmusnak szoktak hívni.

Mást nem tudok és nem is akarok igazából már írni, mert felesleges, te az az ember vagy, aki elé ha egy Nobel-díjat érdemlő felfedezést tennének, annyit mondana rá, hogy "ez nincs így". Ilyen hatalmas mértékű nyitottsággal megáldott és komplex elemzőkészséggel rendelkező emberrel nem lehet vitázni, és gyanús, hogy troll vagy.

2023. aug. 27. 00:44
 15/22 A kérdező kommentje:

#14.

Tekintélyre való hivatkozás - érvelési hiba.

Szerintem te vagy a troll. :-D

2023. aug. 27. 01:34
 16/22 anonim ***** válasza:
:) Nem ezt jelenti az tekintélyre való hivatkozás.
2023. aug. 27. 11:29
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként meg a 8-as válaszomban is pont arról beszéltem, hogy a tudományos munkával foglalkozók sem tévedhetetlenek, ez kicsit kiüti a vádadat rólam, de ez is már csak szövegértés. Figyi, ne foglalkozz társadalomtudományos kérdésekkel, annyira nyilvánvaló, hogy fingod sincs róla, hogy eszik-e vagy isszák ezeket, de belátom, hogy én vagyok a h#lye, mert trollok gyűjtőhelyére akartam tudományos módszertant behozni.
2023. aug. 27. 11:34
 18/22 anonim ***** válasza:
52%

"Mondjuk az biztos, hogy a Pirézúr elég sok szavazatot szerzett a FIDESZ részére..."

Akik a Piréz miatt szavaznának a fideszre, szerintem el sem ér hozzájuk, mert ők azok, akik a verandán töltik a cigit, kőbabmi kortyolgatás közbe.

2023. aug. 27. 11:36
 19/22 A kérdező kommentje:

#17.

Ohh... Akkor hajítom is a darálógépbe az okleveleim, papírjaim stb.

Világosan leírtam amúgy, hogy azzal próbálják ezt elkerülni, hogy teljesen eltérő nézetekkel rendelkező tagjaik vannak és amúgy normálisabbja közül követik őket egy csomóan bal- és jobboldalról, valamint teljesen más helyekről egyaránt. Persze, egy régészt is befolyásolhatnak a saját nézetei egy lelet kontextusba helyezésekor, de ők éppen azzal próbálnak ez ellen tenni, hogy van közöttük ateista, teista, agnosztikus stb. Van közöttük jobboldali és baloldali is stb.

2023. aug. 27. 14:34
 20/22 anonim ***** válasza:

Egyébként mikor először hallottam a csávót, nekem is az volt a benyomásom a fazonról, hogy na ő az ultra-giga-libsi, akivel a fideszes gombákat fenyegetik, hogy majd az ilyenek nemváltoztatják majd meg a gyerekeiket az óvodában. Azon is gondolkoztam hogy ő tuti meleg, vagy nőből lett férfi nem nembinris vagy mittomén, csodálkoztam is miután kijelentette hogy "ciszheteró férfi" ahogy ő mondta, nem tudom így írják-e.

Ettől függetlenül szerintem jól bemutatja hogy amit a Fidesz csinál, az egy ilyen Fasizmus Light verzió, ami rettenetesen ügyel arra, hogy ne lépjen túl egy bizonyos határt, ami után már az egész európai politikai és gazdasági közösség teljes bojkottot hirdetne ellenünk.

2023. aug. 27. 14:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!