A magyarok miért utálják a magyarokat?
A mai magyar politika a gyűlöletre épít!
A megosztásra játszik és nem az összefogásra!
Orbán ezért a legkártékonyabb magyar!
5-ös!
Hogy jön ide az Orbán? Mindegyik kormány idejében ez volt, sőt leginkább a kommunizmusban, amikor egymás feljelentését jutalmazta a politika.
Én a mindenkori magyar mentalitást utálom de annyira, hogy több mint húsz éve eljöttem onnan.Soha nem éreztem otthon magam és a húszas éveim közepén szedtem a sátorfámat, mielőtt teljesen tönkre mentem volna. Életem legjobb döntése volt és még időben eljöttem. Évekig tartott,mire a mentális méreg végleg kiürült belőlem és más szemmel kezdtem nézni és látni a világot.
Szerintem nem normális, hogy az az élet értelme hogy panaszkodjunk,gyűlölködjünk,irígykedjünk, portáskodjunk ,kárörvendezzünk, gúnyolódjunk más kárán/ gyászán és ezt az egészet "becsomagoljuk" valami egészen elképesztő nemzeti büszkeségbe, meg mondva csinált értékrendbe.
Már ebben a "lelkületben" nőttem fel és soha nem voltam hajlandó ilyenné válni.
Nem Orbán Viktor,vagy Gyurcsány Ferenc hibája ez. Ők csak kihasználják amit kapnak.A magyarok talán már évszázadok óta ilyenek.
Ezzel a mentalitással azért nem tud pl "Brüsszel" megbékélni,mert tényleg messziről látszik az, hogy a magyarok egyszerűen nem akarnak alkalmazkodni senkihez, meg semmihez, amennyiben a pillanatnyi érdekük nem ezt diktálja.
Ezt "közvetíti" a magyar kormány minden mondatával és agyatlan cselekedetével.
Márpedig olyan a kormány, amilyen a nemzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!