1 hónap alatt újabb 1900 fővel gyarapodott az Ausztriában munkát vállaló magyarok létszáma, fideszt ez érdekli?
Figyelt kérdés
2023. aug. 25. 13:38
1/10 anonim válasza:
Hoznak hellyettük dupla annyi filippínót. Problem solved.
2/10 anonim válasza:
Ők már bevándorló-országot fognak csinálni Mo-ból.
3/10 anonim válasza:
Én Fideszes vagyok, de engem nem érdekel. A fülöp-szigetekiek amúgy is jobb emberek és jobb munkaerő mint a magyar ellenzéki liberálisok.
4/10 anonim válasza:
#3 Kicsit feketébb kicsit más kultúrájú de legalább fideszfelsz#pó. Hova lett a "nem leszünk kevert fajúak" gerinc a narancsokból?
5/10 anonim válasza:
Majd ki lesz plakátolva, hogy nem veheted el a magyarok munkáját.
6/10 anonim válasza:
Uniós ország ott vállal munkát mindenki ahol akar.
Nyilván Ausztria egy jó hely.
7/10 anonim válasza:
Én is köztük vagyok. Azóta mióta kinnt vagyon érdekes módon anyagilag kezdek helyre jönni.
8/10 anonim válasza:
5: "Majd ki lesz plakátolva, hogy nem veheted el a magyarok munkáját."
Majd alá írják kis betűvel: "Kivéve, ha kínai, indiai, vagy filippínó vagy."
9/10 readymix válasza:
3-as Majd fizessék ők a nyugdìjadat is. Magas hozzáadott értékű gazdaságban megtermelt lufi-GDP bevételeiből. A különbség a nyugati országokban már meglévő gyakorlathoz képest, hogy ott egy versenygazdaságban, saját innováció és technológia mellett gályáznak a venďégmunkások. Nálunk meg egy idehozott know-how mellett teszik majd ugyanezt (német, kínai), amiből nekünk csak nagyon csekély hozadékunk lesz. Kapissi?
10/10 anonim válasza:
Ami engem illet már több mint húsz éve élek és dolgozom boldogan Ausztriában.
Soha nem megyek el innen.❤️❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!