Kik lesznek ezek a "Magyar Nemzeti Megváltás Párt"?
Figyelt kérdés
feldobálja a yt mint reklám, ráguglizva semmit se ad be.
https://www.youtube.com/@nemzetimegvaltas/featured
valami noname szektát nézek ki belőlük, nem bizalomgerjesztő az a vörös zászló azzal a jellel.
2023. aug. 25. 08:58
1/9 anonim válasza:
Nem érdemes ilyen hülyékkel foglalkozni.
2/9 anonim válasza:
Lol valami discord kisfiú csinálta ? N
3/9 anonim válasza:
Talán a DK leánypártja vagy szektája. Megváltás Párt, hisz náluk van a messiás.
4/9 anonim válasza:
Ha sikerült belecsempészni a nevébe a nemzeti jelzőt, akkor az már csak is képmutatásról szólhat - és mint ilyen, innentől kezdve már nem is érdekel! :)
6/9 anonim válasza:
Rájuk néztem. Azt írják most kezdik, ergó nyilván nincs semmi fent róluk még :D de kíváncsi vagyok mi lesz ez
7/9 A kérdező kommentje:
színes forradalmat csinálnak :D
szerintem a mi hazánknál is kevesebb támogatottságú lesz
2023. aug. 29. 23:44
8/9 A kérdező kommentje:
ez olyan wish-es hitler. ki a 🌳sz- ez?
2023. szept. 3. 20:15
9/9 anonim válasza:
Szegény csávóra csak a köcsög f*sszopok találtak először az értelmes néppel szemben. Ahogy elnézem a kommenteket csak 15 eves trollokat látok :D Dehát ilyen az internet. Amúgy nekem tetszik is meg nem is. Na meg ez a hitlerezés basszus :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!