Esővízzel öntözzenek az épülő akkugyár közelében
élők?
Figyelt kérdés
A ma reggeli városi híradóban tájékoztatták Debrecenben a Déli ipari park mellett élőket, hogy esővíz-gyűjtő kukákat kapnak, abból öntözzenek, ne a kútjaikat használják öntözés céljából. Ha rengeteg víz van Debrecenben, bőven elég 3, de akár 4 akkugyárhoz, miért van erre szükség? Elgondolkodtam, hogy a 400 négyszögöles kertemet, (aminek locsolása slaggal napi két óra) locsolgatnám a kukában gyűjtött esővízzel. Kb. 2 ágyást (talán) meg tudnék locsolni?
Szerintem, amit az akkumulátorgyárakról mondanak a hivatalosságok, abból egy szó sem igaz. Többek között az sem, hogy nem merítik ki az ország/terület/város vízkészletét.
A nagyok mondják, a kicsik beveszik. Akik nem, azok le vannak ...
Elegen vannak, akik elhiszik.
Figyelj csak, majd jönnek itt is a hívők mindjárt!
2023. aug. 25. 08:38
2/21 anonim válasza:
Nos, lehet nem az ipari park melletti kutak az ideálisak az öntözéshez, ez csak ennyit jelent, nem azt, hogy baj lenne a város vízellátásával.
2023. aug. 25. 08:44
3/21 anonim válasza:
Na, mit mondtam, itt az első hívő.
2023. aug. 25. 08:46
4/21 anonim válasza:
3: Nekem inkább te tűnsz egy "mindmeghalunk" hívőnek, aki érdemi vitára alkalmatlan.
2023. aug. 25. 08:54
5/21 anonim válasza:
Szerintem az a vitára alkalmatlan, aki elhiszi, hogy az akkumulátorgyárak ilyen tömegben Magyarországra telepítése, nem teszi tönkre a környezetet, a vendégmunkások ilyen tömegben Magyarországra telepítése, nem teszi tönkre a bérszínvonalat, és azt, hogy a természetvédelmi területeken való fakivágás azért, hogy a víz eljusson az akkumulátorgyárhoz, az normális emberek normális tevékenysége.
2023. aug. 25. 09:00
6/21 anonim válasza:
Hazudoznak ezek, minden szavuk hazugság! aztmondták hogy szürke vizet használ majd az akugyár. Akkor most miért kell a tiszta vízzel takarékoskodni????? Kínában vízhiány van erre idehozzák ezeket a hatalmas vízigényű gyárakat, ettől aztán majd itt is vízhiány lesz. Így fizetjük meg totál az akugyártás árát, a kínai meg röhög a markába mert talált egy hülyét aki mentesíti a természeti károktól kínát.
2023. aug. 25. 09:02
7/21 anonim válasza:
#5 Egy fideszessel beszélgetsz. Ha szeretnél az ennek megfelelő színvonalat biztosítani, ne felejtsd el minden mondatodban a Soros, Brüsszel, migráns, Gyurcsány, LMBTQ kifejezéseket használni, különben felborzolod a kedélyeket.
2023. aug. 25. 09:04
8/21 anonim válasza:
#7 -:)
Igazad van, be is fejeztem.
2023. aug. 25. 09:06
9/21 anonim válasza:
Mindig szórakoztató amikor látni, hogy egyes ballibek mennyire nem tudnak semmit még a lakókörnyezetükről se és azt hiszik itt ipari tevékenység nincs is, veszélyes, szennyező üzem csak akkor lesz az országban ha csinálnak akkugyárat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!