Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 520 milliárd forintból újabb...

520 milliárd forintból újabb kínai akkugyár épül Ácson. Fidesz direkt pusztitja az országot?

Figyelt kérdés

2023. jún. 21. 12:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%
Inkább azt mondanám, tudatosan építi, és Magyarország kulcsszereplő lesz a jövő autóiparában.
2023. jún. 21. 12:16
 2/14 anonim ***** válasza:
9%
Épp ellenkezőleg.
2023. jún. 21. 12:16
 3/14 anonim ***** válasza:
4%

Ez így nem jelenthető ki konkrétan.

Hogy értsd!

Nekik a szemük előtt a hatalom áll (félnek, rettegnek, hogy megölik őket vagy börtönbe csukják őket), amihez pénz kell.

Politikában célok vannak, ami szentesítik az eszközöket.

Tehát nincs szakmaiság, nincs erkölcs, nincsenek emberi és természetvédelmi értékek. Csak a célok.

A politikus horda annyit csinál, amennyit a nép (demokrácia) megenged.

Természetesen voltak szerencsés időszakok (lásd: Klebelsberg Kuno idejét), de alapjába véve, a hatalmon lévők célja az önös érdekeik kielégítése a nép kárára, pusztulására is.

2023. jún. 21. 12:18
 4/14 anonim ***** válasza:
71%

Gyurcsány idejében Magyarországnak barátai voltak az EU-ban, szövetségesei, és 260 Ft volt egy euró.

Most mindenki utál minket, már nem is pénzelik inkább a nemzeti lopást, és 370-430 között jön-megy az euró árfolyam.

Bizony, Gyurcsány mindent rosszul csinált, most meg jól vannak csinálva a dolgok...

2023. jún. 21. 12:25
 5/14 anonim ***** válasza:
45%
Ez csak korrupció és lopás. Csak azért nálunk, mert itt ingyen lehet körrnyezetet szennyezni.
2023. jún. 21. 12:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

És annyi állami pézt kapnak "támogatásnak" nevezne, amiből 10 évig lehetne a tanárokat európai módon fizetni.

2023. jún. 21. 13:01
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
Én ellenzéki vagyok, de a trendeket figyelve nem értem, miért akkora tragédia, hogy ennyi akkugyár épül nálunk. Tényleg ekkora egészségügyi veszélyekkel járnak?
2023. jún. 21. 13:19
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk lehet, hogy a hidrogén-üzemanyagcellákra kéne inkább helyezni a hangsúlyt (7-es voltam)
2023. jún. 21. 13:21
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Én Fideszes vagyok, és nagyon szégyellem magam, hogy erre a kormányra szavaztam.

Eladja az országot, 100 milliárdokat ad a külföldi cégeknek, és külföldről hoz munkaerőt a magyar pénzből épült gyárakba, akik ráadásul sok évig még csak nem is adóznak, mert majdnem 10 év adómentességet kaptak.

Bocsánatot kérek minden magyartól :(

2023. jún. 21. 13:22
 10/14 anonim ***** válasza:

"Inkább azt mondanám, tudatosan építi, és Magyarország kulcsszereplő lesz a jövő autóiparában."

Egyrészt, ez nem jelenthető ki, mivel a jövőben lehet, hogy tök más technológiára épülnek majd az aksik, amiket itt nem tudsz majd gyártani, vagy csak nem akarnak.

Másrészt, ha mégis ez lesz, akkor sem garancia, hogy kulcsszereplő lesz, mivel simán más országokban is épülnek gyárak. lsd. Franciaország.

Harmadrészt, a probléma az, hogy hosszútávon ez a magyar embereknek rossz, mivel igen, ezek a cégek fognak jó pénzt adózni a kormánynak, de amikor automatizálják a gyárat, akkor kib*sznak minden magyart és a magyaroknak nem lesz munkája. A magyar gazdaság meg ahelyett, hogy diverzifikálna ilyen téren, csak aksigyárakat épít, hogy mindenki bukja a munkáját.

2023. jún. 21. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!