Soros György visszavonult, akkor most újabb milliárdok mennek el a plakátok lecserélésére?
Figyelt kérdés
Fidesznek erre is lesznek milliárdjai?2023. jún. 12. 19:12
1/21 anonim válasza:
A fidesz egy populista párt, mindig valami ellenség kép kell nekik, ami ellen harcolhatnak, és megvédik a népet.
2/21 anonim válasza:
Ha jól beosztják, akkor jut mindenre.
3/21 anonim válasza:
Persze, ebből megint meggazdagszik valami fideszes bűnöző haver.
4/21 anonim válasza:
Milyen plakátok? Ezer éve nem láttam sorosos plakátot. Hol vannak?
5/21 anonim válasza:
#4 Facebookon, Mandineren, hìradò.hu-n, Prostisràcokon.
6/21 anonim válasza:
#5 Én ezeken se láttam ezer éve, mondjuk te biztos többet falod a Fidesz-médiát, mint én. Mindenesetre ha csak online vannak, akkor nem kerül milliárdokba a lecserélésük, mert csak a grafikát kell megcsinálni, nyomtatni nem kell.
7/21 anonim válasza:
"Soros György megjátszotta visszavonulását, hogy még intenzívebben tamadhassa Magyarországot!"
Ennyi.
8/21 anonim válasza:
Azon kinyúltam, hogy az ellenzékiek szerint Soros igazából középosztálybeli anyagi szinten áll. Aztán a Telex lehozza, hogy "Soros birodalom" :D
9/21 anonim válasza:
8 Én nem nagyon hallottam ilyenről, hogy az ellenzék azt mondta volna, hogy Soros nem milliárdos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!