Mit tippelsz betölti Magyarország jövőre az EU soros elnöki tisztségét?
Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 19:01
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Tartózkodom
21 szavazat
1/9 anonim válasza:
Valószínű, elhalasztják. Ez azért is tűnik a legvalószínűbbnek, mert nem kell hozzá teljes támogatottság. Így Lengyelország máris nem védheti be Magyarországot. Utánunk pedig egyből Lengyelország következne, a forgatókönyv ugyan az.
2/9 anonim válasza:
Semmivel sem tudják megakadályozni,hogy Magyarország töltse be az EU soros elnöki tisztségét kénytelenek lesznek lenyelni a békát az ellenzők.
3/9 anonim válasza:
Olyan nincs amit Magyarország ne töltene be.
4/9 anonim válasza:
Az EU már bejelentette hogy nemlesz Magyarország EU soros elnök.
A kis pohosnak sikerült ezt is kiharcolni, szégyenszemre. Idióta.
5/9 anonim válasza:
"Semmivel sem tudják megakadályozni,hogy Magyarország töltse be az EU soros elnöki tisztségét kénytelenek lesznek lenyelni a békát az ellenzők."
A válasz korrekt. Én sem értem, hogy a magyar károgók mért hiszik a Eu károgók majd tudnak tenni ellene bármit is.
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem még nem jelentette be, úgy tudom.
2023. jún. 9. 19:39
7/9 DK-s válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Az hogy az EP ezt megszavazta az egy dolog, persze fontos dolog, de az EP nem az EU.
2023. jún. 9. 19:49
9/9 DK-s válasza:
#9-nek (kérdezőnek):
Az lehet, de az EP már jelezte hogy meg fogja bénítani az Orbán-kormány minden megnyilvánulását.
Mindet.
Gyakorlatilag betöltik a tisztet, de értelmetlenül. Ignorálva lesznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!