Hol lehet megnézni előre, hogy a miniszterelnök mikor fog legközelebb rádiós interjút adni?
Orbán Viktor a Kossuth rádióban szokott interjút adni, a legutóbbit (08.18) most hallgattam, vagyis néztem vissza a YouTube-on.
Honnan lehet tudni, hogy legközelebb mikor lesz ismét vendég ebben a rádióban?
Ezeket a miniszterelnöki interjúkat jó lenne frissen megtekinteni.
Nincs a közölt műsorban, általában pénteken a 6-tól 9-ig tartó „Jó reggelt Magyarország!” műsorban szokott lenni, többnyire 7 óra körüli kezdéssel. De, volt már szombaton is, mikor pénteken külföldön volt, és voltak hetek, mikor elmaradt.
Néhány hétig ne számíts rá, mert most kezdi az éves szabadságát.
Csak a szokott időpont körüli hallgatózással tudod elcsípni élőben.
Elnézést kérek, nem akartalak félrevezetni, de ma is volt.
Én úgy értelmeztem Gulyás kormányinfós válaszát, hogy a miniszterelnök megkezdte a szabadságát, hagyományosan augusztusban, bár kissé később, mint szokta. Igaz, azt is hozzátette, hogy a miniszterelnök hajlamos a szabadsága alatt is dolgozni.
Köszönöm a válaszokat.
Semmi baj nincs.
A Magyarország Kormánya YouTube csatornára feltöltötték a tegnapi rádióinterjút, az előbb néztem ott meg. :)
Oda egyébként mindig felteszik a legfrissebbet, ahogy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!