A magyarokat miért nem zavarja, hogy Európa legmagasabb inflációjával és az EU második legrosszabb életszínvonalával milliárdokat égettek el a tűzijátékra?
A sok birka - aki itt kamerázza ezt a cirkuszt - nem zavarja, hogy az összes szomszédos országhoz képest is alacsonyabb a fizetés, az inflációnk kétszer akkora mint a második legrosszabb országé illetve az EU leggyengébb valutája a forint?
Mi van az emberekkel, hogy ennyire senkit nem érdekel az a sok sz**ság ami ebben az országban zajlik?
Ez hazug fideszpropaganda.
Mindenki tudja, hogy Magyarországon a legalacsonyabb a fizetés egész Európában. Méghogy Romániában kevesebb? Holott Románia kenterbe veri az egész EU-t!
Ezt a statisztikát a Habonymédia csinálta
A legtöbb magyar az sem zavarja, hogy fideszék szétlopták az ország, leépítették az eü-t, oktatást stb. Csomóan még mindig gyurcsányoznak meg a libsikat vagy LMBTQ-t szidják.
A magyarok alapvetően pofázásban jók: okoskodás, szövegelés, nagyképűsködés, viszont a gyakorlatban egy rakás szerencsétlenség a többség, aki semmilyen teljesítményre nem képes. Képtelen gondolkodni, normálisan szavazni, normálisan kinézni, nyelvet tanulni stb.
"A sok birka - aki itt kamerázza ezt a cirkuszt - nem zavarja, hogy az összes szomszédos országhoz képest is alacsonyabb a fizetés, az inflációnk kétszer akkora mint a második legrosszabb országé illetve az EU leggyengébb valutája a forint?"
Nem.
Épp most láttam az egy másik oldalon vmi fideszes informatikust tombolni, hogy "én jól élek, tenni kell a dolgokért".
És nem csak tőlem hallottam. Ha az informatikusok között ilyen ostoba, önző emberek vannak, mit vársz egy 8 elemistől?
A magyarok többsége konkrétan így működik: elvan a kis világában, és más nem érdekli, másról nem sok fogalma van.
Az egész gazdaságpolitika elhibázott.Már 2017 ben is magasabb volt az infláció mint Európa legtöbb országában.
3.inkább fizetés csökkentést minden politikusnak,oligarhának, propagandistának, eredményt el nem érő focistáknak,stadionok 20% át be lehet zárni ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!