Melyik párt az aki a következő választásokon maga köré tudná gyűjteni az embereket és esetleg letudná győzni a fidesz-kdnp koalíciót?
A Mi Hazánk. Egyszerű az ok: egyre rosszabb a közbiztonság --> egyre többen látják be, hogy mi áll emögött valójában ---> ezt az okot kizárólag a Mi Hazánk akarja megoldani (és ők az egyetlen, aki egyáltalán kimondja) ---> rá fognak szavazni.
Csak az a baj, hogyha holnaptól Mi Hazánk lenne 2/3-dal már az is késő lenne.
17:31
Ezt akarod ? Tényleg? Oroszországhoz és Kínához csatlakozni?
Az arcfelismerőt is vállalod majd a pontrendszerrel?
Akkor miért nem léptek ki már ma?
Bá ha majd Klaus rendszere keleten is aktiválódik majd felébredsz, hogy kelet ugyan úgy benne van/volt.
#2-nek:
A MiHazánk egyetlen szavazatot sem kapna olyanoktól, akik eredetileg DK-ra szoktak szavazni.
És itt már buktad is a koncepciót. A maradék szavazattal talán lenyomnád a DK-t. XD
Nem a fideszt.
A DK.
Azért a DK, mert a szimpatizánsai hűségesek, és nem igazán lehet őket "kiugrasztani".
És jelen pillanatban a DK szavazótábora nélkül, a fidesz nem legyőzhető.
A DK-ra csak a vén nyanyák, és a kőművesek szavaznak. Te melyik vagy a kettő közül?
Michelson-nak:
Ügyes próbálkozás, de pontosan tudod hogy kőműves vagyok.
És amíg a "vén nyanyák" és a "kőművesek" száma elég hogy az ellenzék legerősebb pártja legyen, és figyelmen kívül nem hagyható, addig nyugodt vagyok.
A mi szavazótáborunk nem teszi máshová az X-et, és nélkülünk esélytelen legyőzni a fideszt. Sok szerencsét a MiHazánknak, vagy bármelyik másiknak. De szerintem hasznosabb lenne, ha a próbálkozás előtt vennének néhány matekleckét. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!