Indít jelöltet a Nyerges André vezette Holló Rend Párt a következő EP választásokon?
Figyelt kérdés
Fontos tudnom2022. máj. 31. 15:13
3/14 Dzsonszi válasza:
Én erről a Holló rend pártról a GYIK-n kívül sehol se hallottam, de itt mindent 10ik kérdés róluk szól. Gondolom az a két darab aktivistájuk irkálhat ki kérdést, hátha pár ember szavazatát megszerzik a GYIK-ről :D
4/14 anonim válasza:
EP választás? André indul az Európai Pánszexuálisok választásán?!
Neki drukkolok!
Tényleg, a "Formázz a kakidból csokitojást" versenyen hányadik lett?
5/14 anonim válasza:
#3: Nem, ezeket egy retardált írogatja ki. Ő írja ki a Dr. Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr-kérdéseket is. Sajnos nem tiltják ki.
6/14 anonim válasza:
Bocsánat, lehet rossz helyen érdeklődök, de André újra kijött az elvonóról?
7/14 Dzsonszi válasza:
#5 Ohh az hittem hogy legalább valami célja van ezzel, nem csak retardáltkodik.
8/14 anonim válasza:
Ugyanaz a mániákus lehet, aki évekig a Táncsics Radikális Balpártról / Pázmán Koppányról írt ki ilyen kérdéseket, írta be egy csomó válaszba. Mivel teljesen megszűnt, most új nyertest talált.
Várhatóan lesznek nyugalmas időszakok, mert voltak többhónapos kihagyásai; vagy nem tudott netre előfizetni, vagy olyan helyen kezelték, ahonnan nem volt módja netezni.
9/14 anonim válasza:
#8: Ja igen, azokat is ő írta ki. Nyomorult egy élete lehet szegénynek.
10/14 anonim válasza:
Ki ez a Nyerges André?
Egy kicsit kevés követője van az Instán, sokan a kutyájuknak készített profilon is több a követő és a kedvelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!