A társadalom nem kétszínű az LMBTQ, homofóbia terén?
Ha két hölgy, Michelle Wildot és Maya Goldot látnák az utcán egymást hajába túrni, ölelkedni, puszilkodni, domborulatait fogdosni az persze tetszene mindenkinek és még szóba is akarna elegyedni. De ha ugyanezt Karácsony Gergely vagy Szájer József (hogy mindkét oldalról mondjak delikvenst) tenné, akkor mindenki elküldené őket melegebb éghajlatra, köpködnének, fújjolnának, botránkoznának és még talán feljenetés is menne
Nem kettős mérce, kétszínűség ez?
Nem, nem lehet eltanulni mindent.
Ez egy genetikai program, ami kódolt, nem pedig viselkedés.
Vagy szerinted a kölkök megeszik a kelbimbót, mert az anyjuk azt eszi?Nem.
Ha nem ízlik nem fogja megenni.
Vizuális ingerek váltják ki az izgalmat.
Nem pedig a cselekvés.
Ezért van, ha látsz egy nőt, férfit, formáit, testét, akkor is vonzó lesz, ha nem előtted szexel, akkor is.
#34 arról beszélünk, hogy eltanulható vagy nem. Szerinted nem és ezt fogadjuk el anélkül, hogy bármiféle valós indoklást hoznál rá. Én erre hozom a példát, hogy minden meleg ismerősömnek heterók a szülei és heteronormatív környezetben nőttek fel anélkül, hogy ez alapján szűrném őket. Ez azért csak sugall valamit.
De halljuk, mi a bizonyíték arra, hogy eltanulható a melegség? Te is el tudnád tanulni akkor?
#36 Mint már írtam, ez anekdotikus érvelés, a saját környezeted nem jelent semmit. Ettől függetlenül megkockáztatom, hogy még a te környezetedben is a hetero szülők által felnevelt emberek többsége hetero.
Ahogy már ezt is írtam, a gyerek azt a példát követi, amit a felnőttektől lát. Mivel még nincs kifejlett szexualitása, ezt is a felnőttektől lesi el.
Igen jelen van az állatvilágban is, csak most kifejezetten az emberekről beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!