Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy sok Jobbiko...

Miért van az, hogy sok Jobbikos akit ismerek mind lezsidózza az Indexet?

Figyelt kérdés
Miért talán ismerik őket vagy mi?
2010. okt. 16. 08:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"ennyiből van zsurucinfo,meg zsobbik..."

Marha! kuruc.infi zs-vel? Miért nem n-nel? nuruc.info. Csak mert ti mindenkit nácinak tartotok, aki hangoztatja, hogy Magyarország a magyroké! Van zsidóország (állítólag). Lehet elmenni!

2010. okt. 16. 19:35
 12/21 anonim ***** válasza:

"Van zsidóország (állítólag). Lehet elmenni!"

És tessék mondani, az arabbarátok miért nem mennek el arabországba?

[link]

2010. okt. 16. 20:10
 13/21 bumbi02 ***** válasza:
0%

Marha! kuruc.infi zs-vel? Miért nem n-nel? nuruc.info. Csak mert ti mindenkit nácinak tartotok, aki hangoztatja, hogy Magyarország a magyroké! Van zsidóország (állítólag). Lehet elmenni!

ha majd az én számból hallod azt hogy nácik vagytok akkor majd nuruc infozz.. eddig csak a ti szátokból hallottam a náci szót.. mindig lenáciztok vagy vmi hasonló mondatszerkezetben...aztán mindig ti mondjátok magatokra előzékenyen..tőlem az életbe nem hallhattad, olvashattad hogy a jobbikosok nácik..(most ebben a kommentemben olvashatod kétszer is ezt a szót, viszont muszáj volt el magyaráznom)

2010. okt. 16. 20:59
 14/21 anonim ***** válasza:
42%
Csorda szellem, a jobbikosok hülyék :D
2010. okt. 16. 22:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Én jobbikos vagyok, de csodák csodájára nem zsidózom. Sőt lakossági fórumon is voltam amit a jobbik tartott, és családos emberekkel volt tele, viszont ők sem zsidóztak habzó szájjal. Az indexről sem gondolom azt, hogy zsidó, vagy hogy szoclibes, mert nem olvasom, nem ismerem. Viszont egy értelmes vitát lefolytatni itt egy balossal lehetetlen, mert csak úgy fröcsög belőle a nácizás.
2010. okt. 18. 11:21
 16/21 bumbi02 ***** válasza:
55%

Kedves Utolsó!

Ahogy igy olvastam a válaszod elején szimpatikusnak tüntél, de ne általánosits le minden baloldalit h fröcsög belőle a nácizás, mert én inkább bal érzelmübb vagyok, de engem nácizni senki se hallhatott.. a jobbik egy olyan párt aminek az ötleteivel többnyire nem lenne baj csak a retorikájával...

2010. okt. 18. 18:32
 17/21 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Kicsit elragadtattam magam az előző válasznál, de végül is akinek nem inge, ne vegye magára. Próbálom ezt az elvet követni én is, de elég idegesítő, amikor egy normális válaszra, csak köpködést kap az ember, de gondolom ilyen már veled is előfordult. Azért kíváncsi lennék itt egy átlagéletkorra a fröcsögőktől.

2010. okt. 18. 23:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Katt ide: www.zsindex.hu ha erre bejön az index, akkor zsidók. Ha nem, akkor is.
2010. okt. 19. 16:20
 19/21 anonim ***** válasza:
2010. okt. 19. 16:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Amúgy nem az a legnagyobb baj a zsindexel, hogy zsidók szerkesztik, hanem az, hogy hazudnak, és csúsztatnak folyamatosan.
2010. okt. 19. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!