Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy sok Jobbiko...

Miért van az, hogy sok Jobbikos akit ismerek mind lezsidózza az Indexet?

Figyelt kérdés
Miért talán ismerik őket vagy mi?
2010. okt. 16. 08:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
25%
A Jobbikosok mindekit lezsidóznak.
2010. okt. 16. 09:33
 2/21 anonim ***** válasza:
48%
Mert zsidók.
2010. okt. 16. 09:33
 3/21 anonim ***** válasza:
72%
Mivel az index főleg az arabok ellen vannak. Ami elég furcsa mivel pont ők a védekezők, jöhettek itt szeptember 11-el (ha még valaki elhiszi hogy az arabok voltak).
2010. okt. 16. 09:57
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
Hogy megelőzzem az elvakult antiszemitázást,jobbikozást, nem a zsidókat utálom,hanem a politikusokat,és a leggusztustalanabb politikusai az amerikaiaknak és az izraelieknek vannak a szabad világban.(a magyar politikusokat azért nem sorolom ide mert nincs elég hatalmuk hozzá)
2010. okt. 16. 10:01
 5/21 A kérdező kommentje:

Miért lennének zsidók?

Vagy csak a nagy és szent kuruc.info híreszteli ezt mert nem ugyanaz a véleményük. Ennyi erővel akkor az origo és a hvg is zsidó lenne. De ezek legalább a kuruc.infoval szemeb legalább objektívebbek.

2010. okt. 16. 10:31
 6/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom a kuruc mit híresztel, viszont nem is ettől függ. Az indexesek zsidók, Gyurcsány szintén zsidó. Mit lehet ezen olyan nehezen megérteni? Ha nem hiszed el kérdezd meg őt magát. Ennyi.
2010. okt. 16. 10:44
 7/21 anonim ***** válasza:
78%

Ők maguk (index.hu) is hajlanak rá:

[link]

Vajh' mi másért foglalták le azt a domaint?

2010. okt. 16. 10:53
 8/21 anonim ***** válasza:
39%
A jobbikosok nemcsak az indexet zsidózzák le, hanem általában mindenkit, aki nem ért velük egyet.
2010. okt. 16. 11:23
 9/21 anonim ***** válasza:
25%

A válasz nagyon egyszerű:

"Azért, mert bunkó paraszt állatok, azért."

2010. okt. 16. 16:30
 10/21 bumbi02 ***** válasza:
5%

nem értem őket én se..

a kedvencem viszont a primitiv névképzésük: zsindex, zsidesz, eléggé primitiv szerintem ez a szóképzés, mer attól h oda tettek egy zs betüt még nem jött ki semmi, mert ha még mittomén Idol lenne és akkor Zsido-l az még ugy ahogy beleférne.. de ez a zsindexezés a halálom.. ennyiből van zsurucinfo,meg zsobbik...

2010. okt. 16. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!