Miért van az, hogy sok Jobbikos akit ismerek mind lezsidózza az Indexet?
Figyelt kérdés
Miért talán ismerik őket vagy mi?2010. okt. 16. 08:36
1/21 anonim válasza:
A Jobbikosok mindekit lezsidóznak.
3/21 anonim válasza:
Mivel az index főleg az arabok ellen vannak. Ami elég furcsa mivel pont ők a védekezők, jöhettek itt szeptember 11-el (ha még valaki elhiszi hogy az arabok voltak).
4/21 anonim válasza:
Hogy megelőzzem az elvakult antiszemitázást,jobbikozást, nem a zsidókat utálom,hanem a politikusokat,és a leggusztustalanabb politikusai az amerikaiaknak és az izraelieknek vannak a szabad világban.(a magyar politikusokat azért nem sorolom ide mert nincs elég hatalmuk hozzá)
5/21 A kérdező kommentje:
Miért lennének zsidók?
Vagy csak a nagy és szent kuruc.info híreszteli ezt mert nem ugyanaz a véleményük. Ennyi erővel akkor az origo és a hvg is zsidó lenne. De ezek legalább a kuruc.infoval szemeb legalább objektívebbek.
2010. okt. 16. 10:31
6/21 anonim válasza:
Nem tudom a kuruc mit híresztel, viszont nem is ettől függ. Az indexesek zsidók, Gyurcsány szintén zsidó. Mit lehet ezen olyan nehezen megérteni? Ha nem hiszed el kérdezd meg őt magát. Ennyi.
7/21 anonim válasza:
8/21 anonim válasza:
A jobbikosok nemcsak az indexet zsidózzák le, hanem általában mindenkit, aki nem ért velük egyet.
9/21 anonim válasza:
A válasz nagyon egyszerű:
"Azért, mert bunkó paraszt állatok, azért."
10/21 bumbi02 válasza:
nem értem őket én se..
a kedvencem viszont a primitiv névképzésük: zsindex, zsidesz, eléggé primitiv szerintem ez a szóképzés, mer attól h oda tettek egy zs betüt még nem jött ki semmi, mert ha még mittomén Idol lenne és akkor Zsido-l az még ugy ahogy beleférne.. de ez a zsindexezés a halálom.. ennyiből van zsurucinfo,meg zsobbik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!