Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint igazságtalanul...

Akik szerint igazságtalanul drágák az ingatlanok, azok majd a saját ingatlanjukat is piaci ár alatt fogják árulni?

Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 11:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
20! Tudod úgy van ez, hogy kereslet kínálat, és igenis állambácsit ÓRIÁSI felelősség terheli ebben. Ha CSOK helyett lakásépítésinorogramot hirdet, akkor most nincs ekkora "rinyálás".
2023. aug. 22. 19:38
 22/30 anonim ***** válasza:

"Szerinted miért nem mond fel egy 50 éves tanár?

Mert van háza, mert az előző rendszerben potom pénzért lakáshoz jutott, még aki 25 éves, pályakezdő, annak albérletre se telik."

Az előző rendszerre azt érted, hogy Gyurcsány idején? Ajjaj, ebből az jöhet ki a végén, hogy Gyurcsány milyen jó volt, hiszen még lakáshoz is milyen könnyen lehetett jutni a fiataloknak az ő idején.

Ezt akarod kihozni ebből? Hogy Gyurcsány milyen jó volt?

2023. aug. 22. 20:21
 23/30 anonim ***** válasza:
CSOK ingyenpénz helyett kamatmentes hitel és adókedvezmény kellett volna. Meg az, hogy a támogatást ne csak új lakásra lehessen használni.
2023. aug. 22. 20:21
 24/30 anonim ***** válasza:
Szerencsére már csökkenek a tranzakciószámok és nő a kereslet. Miután megszűnik a CSOK és hasonló ingyenpénz bohózatok még kevesebb tranzakció lesz, az árak csökkeni fognak. Aki meg továbbra is 40 milláért fog árulni egy 30négyzetméteres lyukat, arra meg rá fog rohadni :D
2023. aug. 23. 10:09
 25/30 anonim ***** válasza:
Hát nem bánnám, ha csökkennének az árak, mert az nonszensz, hogy 35 millió hitelt kellene felvennem, hogy a panellakásomat egy közepes állapotú Kádár-kockára cseréljem...
2023. aug. 23. 10:17
 26/30 anonim ***** válasza:

#25: attól függően hol akarsz házat venni.

Ha nagyobb városok területén, akkor húzos ára van.

Míg vidéken kb. 10~15M -ból is lehet találni.

(Egy átlag városi panel, ennek 2× -ese)

A persze, itt legyen autód, mert a legközelebbi nagy város 25~30 km.

2023. aug. 23. 10:42
 27/30 anonim ***** válasza:
#26 Nem fogok a városon kívülre költözni, ahol se bolt, se infrastruktúra, se normális net kapcsolat (otthonról dolgozok, nekem muszáj a gyors, stabil net)
2023. aug. 23. 10:44
 28/30 anonim ***** válasza:

én is itthonról dolgozom, gigabites internet kapcsolat, és még mobilon is 150 Mbit elérhető...

Boltból csak pici van, normál tömegközlekedés tényleg nincs, hiába van vasút is...

De, van csend (üdülő település, szomszédság év 3/4 -ben nincs), friss tiszta levegő, és míg panelben 36~40 fok volt, itt kellemes 22~24.

A kertben pedig bio gyümölcsök tavasztól őszig. (lusta vagyok permetezni)

Most is ülök a medence szélén, miközben szoftverjellemzőként egy notebookról dolgozom.

2023. aug. 23. 10:57
 29/30 anonim ***** válasza:
Jó neked, ha olyan helyen stabil gigabites neted van. Itt nálunk csak a városszéli zártkertekben vagy a környéki falvakban van olcsón ház, de ott csak mikrohullámú net van vagy esetleg ADSL ilyen 10mbit-es garantált sebességgel.
2023. aug. 23. 11:18
 30/30 anonim ***** válasza:

mikor ide költöztem 2017 -ben, 13 millióból vettem - felújítottam, itt is 50 Mbit volt vezetéken, 30Mbit mobilon, a vezetékes telefon meg még hívásra se volt jó.

3 éve cserélte a kábeltévé társaság a hálózatott optikaira.

és most (múlthónapba) a telekom is lecserélte a telefon hálózatot és optikai kábelt is húzott. (még nem tudom milyen szolgáltatást biztosítanak majd rajta)

2023. aug. 23. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!