Lesz az MSZP még kormánypárt szerintetek?
Mivel a Fidesz a gazdagokat még gazdagabbá, az ország többségét pedig még szegényebbé teszi,lesz egy baloldli értékeket képviselő párt,aki még kormányra is kerülhet.
Ez minden demokráciában így van.
Meggyesi világosan megfogalmazta,hogy milyennek kell lennie egy baloldali pártnak.
Azt viszont kétlem,hogy a mai MSZP tud ilyen lenni. Amíg egy párt nem egységes,két-három féle irányzatot képvisel,nincs meghatározó,megvalósítható programja,addig esélye sincs tömegeket vonzani.
Lehet,hogy az új párt az MSZP-ből fog kinőni,de lehet,hogy egy teljesen új szerveződés lesz.
remélem nem. lehet itt beszélni baloldali értékekről, duma. nincsenek ilyenek az mszp-ben és nem is lesznek. és ahogy mondják, a komcsi nem vész el csak átalakul. ebből a 8 évből én mégegyszer nem kérek.
amúgy én gazdag vagyok(közép felső mondjuk) és az az igazság, hogy pénzügyileg az mszp 8 éve alatt sem ment rosszabbul. lehet itt verni a nyálunkat, hogy a fidesz a gazdagokért cselekszik az mszp meg nem, csak sajnos ez nem így van a valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!