Az MSZP szerintetek lesz még valaha kormánypárt?
Figyelt kérdés
és ha igen, akkor az LMP-vel lesz koalícióban vajon?2010. júl. 22. 23:07
1/17 anonim válasza:
Ha átalakul,akkor 4-8 év múlva lehetséges. De az is lehet,hogy éppúgy eltűnik,mint a többi párt és helyette lesz valamilyen új.
2/17 anonim válasza:
soha a büdös életbe nem lesznek,ha mégis,húzok ki innen a p.csába
3/17 anonim válasza:
Remélem, hogy soha a büdös életbe...
Ha lenne egy nem hazaáruló, valódi, baloldali szocdem párt, azt nem bánnám, de ezt a bandát úgy kéne betiltani, ahogy van.
4/17 anonim válasza:
A jelenlegi vezetésük és stratégiájuk annyira szánalmas, hogy a legjobb úton vannak a teljes megsemmisülés felé, ahogy az egykor jelentős SZDSZ, MDF és FKGP is eltűnt már. Miért ne érhetné utol ez a sors az MSZP-t? Ha nem dobják ki sürgősen Mesterházyt, Lendvait, Gyurcsányt, Horváthot és a többi idiótát, akkor esélyük sincs a talpon maradásra. Talán Szanyi vezetésével átalakulhatnának ultrabalos párttá, és akkor az LMP és egy ma még nem létező, később megalapítandó szocdem párt koalíciós partnereként lehetnek egyszer még kormányon.
5/17 evilmonkey válasza:
Nem hinném, mert ha Orbán is úgy elkurja mint Gyurcsány, akkor se lenne LMP, inkább Jobbik.
6/17 anonim válasza:
Ha rajtam múlna akkor soha! De mivel nem rajtam múlik így megvan rá az esély.
7/17 anonim válasza:
Talán 16 év múlva...,de az se biztos! Én inkább arrra tippelnék,hogy elöbb fog kormányozni a Jobbik mint ez a rablóbanda!!
8/17 anonim válasza:
Látod, mekkora egy senkiházi vagy?
Az emberek nagy részét az érdekli, mikor pártot választanak, hogy az országnak jobb legyen. De nem téged. Téged csak az, hogy a kedvenc csapatod alázzon le mindenki mást, bánja a tök, ha beledöglünk is.
Menjél focidrukkernek, aztán recskázzál arra mikor a vér folyik, vazze...
9/17 Voltaire válasza:
A rendszerváltáskor nem is tudom, 9 százalékon voltak? 94-ben meg kiütéssel győztek. A politikában két szó nem létezik a soha és a mindig.
10/17 anonim válasza:
majd ha lesz megen redszerváltozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!