Miért így vezeti le valaki a frusztrációját?
Rengetegen nézték ezt az egyedülálló látványosságot. De azért megjelenik a "minek erre ennyi milliárdot elfüstölni" zümmögő kórus is, akiknek biztos szintén tetszik a műsor, de ők megmutatják, hogy csakazértse.
Én sem láttam belőle egy másodpercet sem, nem érdekel az államalapítás.
Ez mitől frusztráltság?
Jól értem-e? A világtörténelem összes tüzijátéka óta csak most a magyarnál merült fel bennük, hogy a kutyák sokkot kaphatnak?
Akkor lobbizzanak a fegyverszállítmányok ellen,hiszen a fegyverek sokkal nagyobb sokkot okoznak az EB-eknek
Igen, határozottabban kéne levezetni, valami ellentüzijátékkal, vagy egy emp zavarással a drónokra. Az látványos lenne.
Rengetek ostobs ember élvezi a kormánypropagandát is, de hasonlóképpen a tüzijátékhoz, felesleges, haszontalan pénzszórás, a megszorítások mellé.
Nem, nem egyedülálló, tüzijáték sok helyen van.
“ Miért így vezeti le valaki a frusztrációját”
Habony unokaöccsre gondolsz? Aki zaklatott másokat, a rendőr eltörte a kacsóját aztán még ő fenyegetőzött?
Szerintem meg igaza van. Egy háborús vészhelyzetben tartott országban a tűzijátéknak kéne lennie az utolsónak, amire pénzt szórnak el.
Most akkor vészhelyzet van vagy ünneplés? Ideje eldönteni, mert egyedül Magyarországon van bevezetve ez a szarság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!