Mekkora gyomros lesz ez a Fidesznek, hogy jövőre újraválasztjuk Karácsonyt?
Ez ugyan csak egy szavazat... A a 2019-es önkormányzati választáson nem szavaztam, mert a Fideszt túl erősnek és gátlástalannak tartottam (még ha magát Tarlóst nem is), Karácsony Gergely meg halálosan nem volt szimpatikus. A Fideszről alkotott véleményem nem változott, de az fix, hogy Karácsony Gergely kihívójára fogok szavazni! Külvárosban lakom, és ezek a debil állatok a vasútfejlesztések ellen akadékoskodnak. Szóval se autó, de már vasút se... És ha nem valami elcseszett munkanélküli hipszter vagyok, aki ráér bringázgatni?
Remélem a Fidesz valami épkézláb jelölttel és normális kampánnyal rukkol elő! Tehát nem "Karácsony Gyurcsány bábja", vagy valami ilyesmi.
Szerintem gondold át kire szavazol, ha a vasutak legatyásodása miatt szavaznál a fideszre, mert ők zárják be a mellékvonalakat és ők nem adnak pénzt a pl. a budapesti vasúti struktúra karbantartására.
Merthogy egyébként a MÁV egy állami cég, ami fölött jelenleg a fidesz rendelkezik.
Még Tarlós is ott kamatoztatja a tudását és tehetségét. Olyan is az egész. Nincs nap, hogy valami ne áll le, vagy menne tönkre.
De legalább lesz lovarda a várban.
"Szóval se autó, de már vasút se... És ha nem valami elcseszett munkanélküli hipszter vagyok, aki ráér bringázgatni?"
Egyrészt a vasút rohadtul nem Karácsony határköre hanem állami cég, másrészt én napi másfél órát bicikliztem a munkahelyre és vissza, édesanyám napi 3 órát buszozik a munkahelyére és vissza. Persze nem mindenki akar ennyit utazni, de azt állítani is hülyeség hogy nincs alternatíva vagy nincs rá idő. A biciklizéssel legalább letudod az aznapi edzést és már nem kell otthon edzeni vagy kondiba járni és fizetni a kondibérletet.
#15 - Emlékeztetnélek Lázár János "nem, soha" listájára.
Tessék:
Szóval ha fontos a (budapesti) kötött pályás közlekedés, akkor szerintem ne a Fideszre szavazz.
Úgy látszik máshogy ítélik meg a vidéki mellékvonalakat és például a déli körvasutat. Erről véleményt mondhatnak a bezárt vonalak mentén lakók is majd.
Ahogy a cikk is írja: Belső rivalizálás a Fideszben. Ami megmarad akkor is, ha Karácsony Gergely nyer.
Várnék én azért még ezzel. Ha a DK indít valakit, az k*rva mód fog fájni, mert elveszik Karácsony elől a szavazatokat. De lehet le vagyok maradva, viszont egészen idáig úgy tudom, hogy a dk nem állt be Karácsony mögé.
Nyílván csak egy fideszes ellen nyerne, ez egyértelmű, de ha lesz dk-s jelölt is... Szerintem ez egy remek teszt lesz arra, hogy a dk ellenzéki-e vagy egy fidesz báb hazaáruló párt. Ha indítanak jelöltet, akkor egyértelmű, hogy hova tartoznak, hiszen a jelöltjüknek semmi esélye, Karácsonynak meg megpecsélhetik a sorsát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!