Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mekkora gyomros lesz ez a...

Mekkora gyomros lesz ez a Fidesznek, hogy jövőre újraválasztjuk Karácsonyt?

Figyelt kérdés
Szerencsére a fővárosra kevésbé hat az M1 által hazudott orosz propaganda, így jó eséllyel marad megint az ellenzéki vezetés. Amin a fideszes nyáj tud majd tovább fröcsgni.

2023. aug. 21. 12:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Sd-HC XD
2023. aug. 21. 12:25
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
A Fidesz tudja és erre is készül. Valószínűleg egy súlytalan jelöltet indítanak ellene és nem ölnek sok pénzt a kampányba, helyette olyan kerületekre és vidéki városokra gyúrnak, amiket van érdemi esélyük visszaszerezni.
2023. aug. 21. 12:40
 13/28 anonim ***** válasza:
95%
#1 igen, ezt a koppanást 2002-ben is láttuk, amikor a felcsúti KISZ titkár nagyon elbízta magát, és akkorát koppant, hogy nagyon súlyos lett az elmeállapota, azóta is ezt nyögjük, lásd rekord infláció, adóemelések tömege, megszorítások, gyorsulva lecsúszó oktatás, egészségügy, és útminőség, stb :(
2023. aug. 21. 12:42
 14/28 szántóvető ***** válasza:
semekkora hiszen kell az ellenség aki ellen lehet lázítani.
2023. aug. 21. 12:55
 15/28 anonim ***** válasza:
14%

Ez ugyan csak egy szavazat... A a 2019-es önkormányzati választáson nem szavaztam, mert a Fideszt túl erősnek és gátlástalannak tartottam (még ha magát Tarlóst nem is), Karácsony Gergely meg halálosan nem volt szimpatikus. A Fideszről alkotott véleményem nem változott, de az fix, hogy Karácsony Gergely kihívójára fogok szavazni! Külvárosban lakom, és ezek a debil állatok a vasútfejlesztések ellen akadékoskodnak. Szóval se autó, de már vasút se... És ha nem valami elcseszett munkanélküli hipszter vagyok, aki ráér bringázgatni?

Remélem a Fidesz valami épkézláb jelölttel és normális kampánnyal rukkol elő! Tehát nem "Karácsony Gyurcsány bábja", vagy valami ilyesmi.

2023. aug. 21. 12:55
 16/28 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem gondold át kire szavazol, ha a vasutak legatyásodása miatt szavaznál a fideszre, mert ők zárják be a mellékvonalakat és ők nem adnak pénzt a pl. a budapesti vasúti struktúra karbantartására.

Merthogy egyébként a MÁV egy állami cég, ami fölött jelenleg a fidesz rendelkezik.

Még Tarlós is ott kamatoztatja a tudását és tehetségét. Olyan is az egész. Nincs nap, hogy valami ne áll le, vagy menne tönkre.

De legalább lesz lovarda a várban.

2023. aug. 21. 13:18
 17/28 anonim ***** válasza:
90%

"Szóval se autó, de már vasút se... És ha nem valami elcseszett munkanélküli hipszter vagyok, aki ráér bringázgatni?"

Egyrészt a vasút rohadtul nem Karácsony határköre hanem állami cég, másrészt én napi másfél órát bicikliztem a munkahelyre és vissza, édesanyám napi 3 órát buszozik a munkahelyére és vissza. Persze nem mindenki akar ennyit utazni, de azt állítani is hülyeség hogy nincs alternatíva vagy nincs rá idő. A biciklizéssel legalább letudod az aznapi edzést és már nem kell otthon edzeni vagy kondiba járni és fizetni a kondibérletet.

2023. aug. 21. 13:23
 18/28 anonim ***** válasza:

#15 - Emlékeztetnélek Lázár János "nem, soha" listájára.

Tessék:

[link]

Szóval ha fontos a (budapesti) kötött pályás közlekedés, akkor szerintem ne a Fideszre szavazz.

2023. aug. 21. 13:38
 19/28 anonim ***** válasza:

Úgy látszik máshogy ítélik meg a vidéki mellékvonalakat és például a déli körvasutat. Erről véleményt mondhatnak a bezárt vonalak mentén lakók is majd.

Ahogy a cikk is írja: Belső rivalizálás a Fideszben. Ami megmarad akkor is, ha Karácsony Gergely nyer.

2023. aug. 21. 13:58
 20/28 anonim ***** válasza:
80%

Várnék én azért még ezzel. Ha a DK indít valakit, az k*rva mód fog fájni, mert elveszik Karácsony elől a szavazatokat. De lehet le vagyok maradva, viszont egészen idáig úgy tudom, hogy a dk nem állt be Karácsony mögé.

Nyílván csak egy fideszes ellen nyerne, ez egyértelmű, de ha lesz dk-s jelölt is... Szerintem ez egy remek teszt lesz arra, hogy a dk ellenzéki-e vagy egy fidesz báb hazaáruló párt. Ha indítanak jelöltet, akkor egyértelmű, hogy hova tartoznak, hiszen a jelöltjüknek semmi esélye, Karácsonynak meg megpecsélhetik a sorsát.

2023. aug. 21. 14:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!