A magyarok miért adták ki a cigányokat a náciknak elcsatolt területekért cserébe?
Na, ismét egy kérdésnek álcázott hazugság!
Nem unjátok még?
Miért lenne hazugság? Történelmet tanultatok?
Szövetkeztünk a már akkor is nyíltan náci németekkel mindezt revíziós törekvésekből. Egy vezetőt sem érdekelt, hogy viszont cserébe sorra vitték el a magyar zsidókat és cigányokat az országból, a magyarok ujjongtak inkább, hogy visszatért Felvidék, Kárpátalja és Észak-Erdély.
6-os!
Ahelyett, hogy érdemben válaszolnál a kérdésre csak támadni tudsz eléggé alpári stílusban. Fejtsd már ki bővebben mi abban a hazugság, amit leírtam. Tudom, kell az érdemi válaszhoz alap intelligencia (kételkedem, hogy rendelkezel vele), de azért jó lenne, ha megpróbálnád. :)
Azért, mert a kérdésedben van egy állítás, ami konkrétan HAZUGSÁG!
Szó nem volt arról, hogy a cigányokat adtak területért cserébe a náciknak. Fogalmad nincs a tényekről, csak az látszik, hogy neked nyomnod kell itt az ideológiát, hogy megszolgáld a zsoldodat a gazdáidnak.
A területekért cserébe várható volt hogy benyújtják a számlát.
Gondolj csak bele, milyen jó lenne egy cigánymentes Nagy Magyarország!😁😁
8-as!
Ennyire nem vagy képben, ha történelemről van szó? Hitler már a 30-as évek elejétől kezdve nyomta a folyamatos propagandáját, melyről globálisan mindenki tudott. Mein Kampf pl. a 20-as évek közepén jelent meg. Egyszóval tudták az őseid, hogyan viszonyul a zsidókhoz, cigányokhoz, fogyatékosokhoz, homoszexuálisokhoz és Jehova tanúihoz. Ennek ellenére szó szerint Istenítették Hitlert az átlagemberek, szinte elélveztek már attól is, ha csak szóba került. :) Tudom, szeretik ezeket elfelejteni történelem órákon, de attól még igaz marad. Területért cserébe a cigányok mellett lemondtak a magyarok a szintén magyar zsidókról, fogyatékosokról is. Szégyen és gyalázat, többek között ezért ver minket a sors azóta is folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!