Meleg / leszbikus jobboldaliak! Milyen az életetek? Mit terveztek a jövőtőkben? Hogyan lesz családotok?
Ez a kérdés nem provokáció vagy troll.
Ha fideszes meleg vagy én nagyon kíváncsi vagyok rád, szóval bátran válaszolj:)
10. Ez egyáltalán nem igaz. Kapcsold ki az M1-et vagy toroczkai youtube csatornáját egy ideig, és menj kikapcsolódni, a lépéseket megtenni a boldog élet elérése érdekében. Térj vissza a valóságba.
Találkozz különböző külföldiekkel hogy a hanyatló nyugat elvet is tisztisd magadból. Ha családot akarsz akkor bátran költözz el ha megjön az esély, ugyanúgy büszke magyar ember maradhatsz.
Egyszer éled meg ezt a jelenlegi életedet, csakis te legyél az első minden előtt. Alap kötelességed és jogod azt hogy a hozzád illő életkörülményeket megalkosd. Én is konzervatív beállítottságú meleg ember vagyok, és én Európát szeretem mint a kelet imádó fideszt vagy a mihazánkot.
Eléggé nagy a politikai spektrum is. Attól még hogy jobboldali vagy nem vagy elkötelezve amellett hogy ne támogasd a melegházasságot és befogadást.
Hidd el nagyon sok jobboldali támogatja a melegeket, csak a fidesz, mihazánk rajongótáborában ezt ritkább megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!