Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meleg / leszbikus jobboldaliak...

Meleg / leszbikus jobboldaliak! Milyen az életetek? Mit terveztek a jövőtőkben? Hogyan lesz családotok?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés nem provokáció vagy troll.

Ha fideszes meleg vagy én nagyon kíváncsi vagyok rád, szóval bátran válaszolj:)

2023. aug. 19. 22:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
A jobboldali és a fideszes az nagyon nem ugyanaz.
2023. aug. 19. 22:58
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Bocsánat, értem miről beszélsz. De ők jobboldalinak mondják magukat szóval őket így is megtudom szólítani.
2023. aug. 19. 22:59
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
2: de itt a melegek vannak elsősorban megszólítva. És egy jobboldali meleg nem feltétlen fideszes, sőt.
2023. aug. 19. 23:20
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Olyan értelemben vagyok jobboldali, hogy ezek a pride, lmbt, woke és társai szerintem nagyon ellenszenves irány, ami direkt polgárpukkasztásra megy, hogy aztán ráfoghasson mindenkire mindenféle fóbiákat. Ez egyfajta érzelmi terrorizálás, teljes joggal háborodnak fel rajta az emberek. Azzal egyetértek a kormánnyal, hogy ezeket nem kéne utánozni, viszont túl nagy súlyt kap ez a kommunikációban és vannak olyan részei is, amiket már túlzásnak tartok, például a pedofilok egy lapon említése a melegekkel.

Pártilag talán az áll hozzám legközelebb, amit az LMP képvisel, bár tudom, hogy Ungárt meg fideszügynöknek tartják.

Szerintem mind a két oldalnak vissza kellene venni és minél kevésbé tematizálni a szexualitást, meg politikai identitást kovácsolni a melegségből, vagy annak ellenzéséből.

2023. aug. 20. 05:38
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
Ki fog derülni ennél a kérdésnél is, hogy nagyon kevés LMBTQ ember jobboldali, konzervatív. Többek között azért, mert intelligensebbek, tanultabbak és empatikusabbak mint az átlag, ezek pedig drasztikusan csökkentik a jobbkonziság esélyét. Persze kevesebb, mint 1% öngyűlölőt tud magának találni a fidesz
2023. aug. 20. 08:41
 6/11 anonim ***** válasza:
11%
6. Náluk az már rég ki van tüntetve, nézd csak meg a tömeget a Pride-on.
2023. aug. 20. 13:02
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
Fideszes meleg vagyok. A párom szintén Fideszes meleg. És szerinted a politikai hovatartozásunk miatt megszűnünk melegnek lenni? Vagy nem értem ezt a provokatív kérdést!
2023. aug. 20. 15:57
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
7. hogyan tervezitek a családalapítást?
2023. aug. 20. 16:23
 9/11 anonim ***** válasza:
25%
#7, szerintem nagyon gáz amit írsz. Azt írod, hogy a politikai ideológiád nem jobboldali, sőt nem is ideológiai keretekben, hanem kizárólag politikai brandben, azaz pártpreferenciákban ,,gondolkodsz"- alias szekértáborozol. Vagyis van egy választott pártod és nem számít, hogy az mennyire dilettáns (nevezzük unortodoxnak), nem számít, hogy a nemzeti tőkés osztály javára korruptálja az országot és semmilyen érdemleges szakpolitikát nem finanaszíroz és nem végez >> ehhez a preferenciához (amely fix) hajlítod a saját egyéb preferenciáidat/ízlésedet/értékvállalásod> tehát gyakorlatilag, mivel a regnáló kormány egyetlen politikai célja hogy a kormányzati kommunikáció hatására maga alá manipulálja az embereket és így stabilizálja a politikai hatalmát, neked semmiféle értékrended nincs (kialakítva) azon kívül, hogy ennek az egymásnak nagyon gyakran ellentmondó ,,kommunikációnak" lefeküdjél, minden szavát magadra varrd, s kritikai gondolkodás helyett teszed ezt csak azért, mert az abból a lyukból jön ahonnan te szeretsz szagolgatni :/ Ez tök gáz- morálisan. Erre a rendkívül jó, de sajnos éretlen és buta jobbágyattitűdű embereken kívül valóban kevesen képesek. A kérdés nem volt provokatív- és azt sem sikerült megértened, hogy miért lett feltéve. Azt kérdezték, hogy azok a társadalmi kisebbségek- jelen esetben az LMBTQI + tagok, amelyek szexuális identitásának gyalázására, kiírtására és korlátozására ma közpénz milliárdok csorognak el, miközben a szexualitásukat elnyomandó bűncselekménynek címkézik, a preferenciájukat összemossák a pedofíliával és minderre úgy építenek kampányt, hogy az a társadalmon belül súlyos elidegenedést, kirekesztést (stigmatizációt) és belső konfliktusok létrejöttének erőszakos táptalaját gerjesztik, hogyan élik meg a politikai ideológiai értékvállalásuk, a szexuális preferenciájuk és a jelenleg az ,,egy igaz jobboldal" nevében és fölhatalmazásában szélsőségesen kommunikáló kormányzati ,,értékrend" között kialakult feszültségeket, ellentmondásokat. Mivel tudnak azonosulni és mivel nem. Semmiféle provokáció nincs ebben, márcsak azért sem, mert a progresszíveket abszolút nem érdekli, hogy ki-kivel mit csinál, ha az nincs a társadalom kárára; a baloldaliak pedig többségben azt vallják, hogy mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van, a lényeg, hogy éljen jól- az ember számít és a tetteinek minősége, amihez se származásnak, se iskolázottságnak, se szexuális preferenciának nincs köze. (a gazdaságot és a politikát a társadalomra nem pedig kivételezett kiskirályokra kell szabni) Tehát biztos lehetsz benne, hogy nem akarnak onnan provokálni és azt se akarják, hogy ha a mai viszonyok között meleg vagy, akkor keresztelkedj át ideológiailag a másik oldalra és húzzál rózsaszín bőrbugyit (de szigorúan kívülre!!).. Nyilván konzervatív jobboldalon nagyobb a visszhang, mert több a macsó elmélet arról, hogy az igaz magyar férfi miként köteles hozzájárulni állampolgárként is a magyar haza fennmaradásához. Ill, a konzik között sok a bigott is, ahol a gyűlölködés elsősorban tájékozatlanságból ered- a társ.attitűdöt (ami ált. csak buta visszhang) eltanulják, átveszik, mert könnyebb, mint szolidaritást, nyitottságot tanulni a szülőktől- s sok esetben a konzi családokban nem is nagyon lehetne honnan tanulni, mégcsak az általános heteroszexualitásról sem, mert a szexualitás tabu téma.. Ez pedig gond tud lenni- mert a bigottság nem szabadna, hogy feltétlen egyenlő legyen a zárt konzervatizmussal.. Minderre, te azt írod, hogy fideszes és meleg vagy, és melegként kvázi teljesen elégedett vagy a közösségetek szabadságjogait csorbító szélsőradikális párttal, majd megsértődsz, de nem azon, hogy hogyan kommunikálnak rólatok, hanem hogy ugyan miért is ne kellene olyan pártot választani és szeretni ami abszolút nyíltan másodrendű állampolgárként kommunikál rólatok :/ Hát senki nem mondta basszus, hogy ne szavazzál a fideszre ha meleg vagy; mégegyszer, a kérdés az volt, hogy aki a fidesszel vagy a jobboldallal (rad, konzi vagy lib- mert a jobboldal sem egyforma) vállal általában politikai értékközösséget, az hogyan éli meg a jelenlegi -és hamarosan tovább szigorodó- társ.kommunikációt, a családalapításra, házasságra- tehát az egymás társaságára kialakult természetes és kölcsönös igény hivatalosítására- tett erőfeszítéseket; mit gondol, mi okoz majd nehézséget számára a jövőben, mit tapasztal a gyakorlati társas interakciókban (kell-e pl. nyílt atrocitásoktól tartani), és miben ért vagy éppen nem ért egyet a regnáló kormány kommunikációjában és ,,kisebbségi jogpolitikájában". Ha visszatévedsz, erről próbálj meg nyilatkozni inkább. Egyébként bár én nem vagyok meleg, sem jobb vagy baloldali, azért amit művelnek (szakmai szempontból is!) bármikor leütném bármelyik bársony majmot, bármelyik jobb vagy baloldali melegért- mert nem a szexuális preferencia teszi az embert értékesebbé vagy értéktelenebbé másoknál. Az a kommunikáció ami erről diskurál, az fasiszta és kirekesztő-és semmi kedvem megismételni azt, ami 30 éves ciklusokban a gyűlöletkeltés iránti fogékonyság miatt itt-ott erőre kap, csak azért, hogy néhány öregember havi 5 millcsiért még 20 évig tuti hatalomba maradjon majd mossa szaros kezeit és egy szolidaritásra alkalmatlan amorális, feudalista szemléletű, csóró pöcegödröt hagyjon maga után! Ha valami visszajöjjön a retróból, az akkor a nintendo és a neon bőrkabi legyen, ne a rekultivált Goebbels retorika!
2023. aug. 20. 21:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nekem sehogy. Semmi sem fog összejönni, olyan kis nyomi vagyok.

Sosem fogok egy talpra esett csaj lenni, aki helyt áll ebben az életben. Az álmok álmok maradnak.

2023. aug. 23. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!