Dancsó Péter kimondta, amit az emberek az LMBTQ-aktivistákbákról gondolnak? Mit kap majd ezért?
2023. aug. 19. 20:08
21/68 anonim válasza:
#20 dancso egy véleményt mondott. Ennyi. Ahhoz joga van. Nekem meg jogom van azt gondolni, hogy egy kattintásvadász nyomi, aki semmilyen értéket vagy valós tartalmat nem tud a fikázás mellé állítani.
22/68 anonim válasza:
#19 direkt megneztem most én is, átlagosan most is olyan 300-350 megtekintes van a videoin, 1-2 frissebb van, amin több van. Nem kell hazudozni, pláne olyanról amit bárki ellenőrizhet. (137, 608, 308, 349, 275, 436, 428, 366, 388, 120, 454, 475) az elmúlt 2 hónapból. ennek az átlaga 357e. Látod, ez objektív adat.
23/68 anonim válasza:
21. Nem tudom a libsiknek miért fáj ennyire hogy a szemetet az ember szemétként kezeli.
Ha valaki szemetet csinál, fikázható. Ennyi.
24/68 anonim válasza:
#23 én is ezért fikazom dancsot. Pontosan. Igazad van.
25/68 anonim válasza:
24. Igen, csak ő pénzt keres belőle, és nem mellesleg igazat mond.
26/68 anonim válasza:
Én is igazat mondok, és szorakozok is közben.
27/68 anonim válasza:
22.
Tehát most érte el minden idők legnagyobb nézettségét!
Kösz hogy bevallottad!
A legutóbbi 135.000 egyetlen nap alatt jött össze neki!
Az előző 608.000 már valójában 610.000 lett, csak így tovább!
Úgy néz ki a libsi taposás után fog csak beindulni durván!
Próbáld csak megemészteni ellenkező esetben te leszel felemésztve.
Ha nem tudod feldolgozni javasolnám hogy keress fel egy szakembert!
28/68 anonim válasza:
#27 fejezd be a hazudozást. Az elmúlt 2 hónap átlagnézettsége dancsonak 357e az általad állított átlagos 600 sehol sincs. Ne hazudozz. Nem szép dolog.
29/68 anonim válasza:
28.
Momdtam,hogy szakemberre lenne szükséged! Hagyd abba azonnal a netezést és irány a kezelés!
30/68 anonim válasza:
#29 nem én hazudozok tényekről. Akinek terápiára van szüksége az te vagy, a patológiás hazudozó. Be lettek bizonyítva a hazugságaid. Tudom hogy ez szarul esik, de ez tény. Ez van. Kezeltesd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!