Ha az ellenzékiek rá tudnák venni maguk, hogy jobboldali médiát olvassanak, ugyanolyan boldogok lehetnének mint mi?
A dollármédia nagyon pesszimista, nihillista, depressziós képest fest az országról. Elhallgatva, elferdítve a kormány sikereit és egyben a nyugati liberális világ hibával, nyűgeivel. A világ nem ilyen. Ezek az emberek saját maguk szorítják egy negatív érzelmi buborákba. Nem véletlen, hogy ilyen szomorúak, rossz kedvűek. Ezen változtatni lenne érdemes
A jobbolaiaknak nincs ilyen bajuk. Jókedvűek, optimisták vagyunk. Egyértelmű következtetés az, hogy nekik is le kellene tenni a dollármédiát?
Sztem azért az túlzás, hogy aki jobb oldali az automatikusan boldog... Sztem mindenkinek vannak gondjai, még Bill Géccnek is.
Amúgy van ilyen lelkialkat - a szangvinikus és a piknikus, akik úgy születtek, hogy boldogok, azt kész.
Aki M.o.-n nem jobb oldali az több csoport lehet. Az egyik, aki nem magyar származású. Attól nem is lehet elvárni, hogy nagy magyar legyen.
A másik, akik magyar származásúak, de csalódtak, "kiléptek magyarságukból", elidegenedtek, stb.
... Más nagyon nincs
A jobb oldaliak, magyar pártiak azok látnak valamit ebben a nemzetben, ebben a kultúrában, valami inspirálót stb.
"Én a jobboldallal, a magyarpártiakkal szimpatizálok. Ezért minden fideszhez köthető személyt kínzókamrában szeretnék látni."
A válasz rendkívül korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!