Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az ellenzékiek rá tudnák...

Ha az ellenzékiek rá tudnák venni maguk, hogy jobboldali médiát olvassanak, ugyanolyan boldogok lehetnének mint mi?

Figyelt kérdés

A dollármédia nagyon pesszimista, nihillista, depressziós képest fest az országról. Elhallgatva, elferdítve a kormány sikereit és egyben a nyugati liberális világ hibával, nyűgeivel. A világ nem ilyen. Ezek az emberek saját maguk szorítják egy negatív érzelmi buborákba. Nem véletlen, hogy ilyen szomorúak, rossz kedvűek. Ezen változtatni lenne érdemes

A jobbolaiaknak nincs ilyen bajuk. Jókedvűek, optimisták vagyunk. Egyértelmű következtetés az, hogy nekik is le kellene tenni a dollármédiát?

2023. aug. 19. 17:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
Igen, bolond vagy. Bäszki, diplomás ember hogy a jóéletbe írhat le olyat, hogy dollármédia? A másik meg az, hogy nálunk nincs is jobboldali média. Azt sem értem, hogy ennyi ésszel hogy végeztél el bármilyen egyetemet.
2023. aug. 19. 18:30
 12/30 A kérdező kommentje:

11 Pl mert a vezéretek MZP ezt nyilatkozta

Most itthon nyaralok 8.hete folyamat. Másnak nyáron alig adnak 2-3 hetet, nekem meg maga csak a téli szünet 3 hetes

2023. aug. 19. 18:32
 13/30 A kérdező kommentje:
11 Hát akkor eléggé el vagy tévedve nem csal a világ dolgait illetően, de a társadalom gondolkozásáról is😅
2023. aug. 19. 18:40
 14/30 anonim ***** válasza:
97%
Annyira vagy te pedagógus mint én atomerőmű.
2023. aug. 19. 19:36
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Én minden elégedetlenségem ellenére is boldog vagyok, mert szabadon gondolkodom, saját véleményem van. Attól legyek boldog, hogy a számba rágja a jobboldal, hogy miről, mit gondoljak? Ugyan már...
2023. aug. 20. 09:13
 16/30 anonim ***** válasza:
95%
Kiszáradt fűcsomó legyek, ha te pedagógus vagy.
2023. aug. 20. 09:34
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz nagyon ostobának kell lenni.
2023. aug. 22. 08:53
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

És ezzel a hozzászólásoddal már ki is lógott nem csak a lóláb, hanem az egész ló, mert ezt a 8 hetes havaii dj napfény dumát csakis olyan mondhatja akinek köze nincs az oktatáshoz. Tanulóként se nagyon.

Egyébként meg a kérdésedhez:

Boldogok a hiszékenyek és együgyűek, mert nem fogják fel a világ romlottságát, hogy élősködnek rajtuk.

Te kishaver olyan vagy mint a kanári ami kalitkában éli az életét, de kap kaját.

2023. szept. 11. 11:08
 19/30 A kérdező kommentje:

18 akkor nagyon el vagy tévedve. Aug 15-én vége a tanévnek. Még egy hétig, idén ez jun 22-re esett bemegyünk napi egyszer egy három órás értekezletre aztán ennyi. Aug 24-én jövünk vissza. Ismét napi egy fejtágító szept 1-ig

Akár hiszed akár nem. Én tudom

2023. szept. 11. 16:09
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Diploma mellé nem osztanak észt.

Személyes tapasztalatom szerint a legostobább emberek általában vagy aluliskolázotzak vagy túl... Az ostobaságot papírral is lehet kompenzálni főleg olyan helyeken mint itt ahol a legtöbb szektorban már nem létező fogalom a versenyszféra.

2023. szept. 23. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!