Törvényszerű volt, hogy a 90-es évek feltétlen nyugatimádata után átesnek a magyarok a túloldalra és egy ennyire nyugatgyűlölő, háttérhatalom- és egyéb összeesküvés-hívő népség lesz belőle, mint amilyen jelenleg?
"narancskomcsi-mélymagyarok"
Hogy nem látod, hogy totális ellentétekről írsz? A Fidesznél szerintem senki sem gyűlöli jobban a kommunistákat.
10
Érdekes, hogy ez a nagy "sz.r a Nyugat" meggyőződésetek azóta van, amióta a Fidesz kormányoz.
Az évek alatt, szép lassacskán teljesen kimosták az agyatokat, BÁRKIT be tudnak állítani ellenségnek, Nyugatot, a Nato-t, az USA-t, Tv csatornát, várost, települést vagy egy konkrét embert.
Érdekes módon, csak az utóbbi pár évben sz.r a Nyugat, amióta megy a propaganda. Addig valahogy senkinek nem volt problémája vele, mindenki hozzájuk akart tartozni. Most úgy hirtelen szar lett. Ugyan, biztos nem azért, mert évekig azzal plakátolták tele az országot, hogy Brüsszel egy sz.r és en bloc egész Nyugat-Európa egy fos.
Az emberek 90%-nak az agya teljesen ki van mosva, bármit elhisztek és minden negatívumra megtaláljátok hogy ki a hibás. Mindenki, az Unió, az USA, a háború (természetesen az is az USA miatt).
Egész Európában (nem az Unióban, hanem Európában) nálunk a legmagasabb az infláció, 2 és félszerese az Uniós átlagnak és képesek vagytok arról magyarázni nagy meggyőződéssel, hogy a Nyugat egy sz.r és haldoklik és milyen rossz is ott, és egyébként Magyarország az atyaúristen csak éppen mégsem.
Olyan szinten fordítva ültök azon a döglött lovon, hogy az valami elképesztő.
“ Hogy nem látod, hogy totális ellentétekről írsz? A Fidesznél szerintem senki sem gyűlöli jobban a kommunistákat.”
Persze, persze😹😹😹
Azért kampányoltok komcsi szlogenekkel, azért haverkodtok keleti komcsi DIKTÁTOROKKAL.
14
Ezt írtam, mindenkiből tudnak ellenséget csinálni. Csinálnak is, a sok szatyorban élő meg elkezd utálni mindenkit, akit/amit az Origo, M1, meg a TV2 szerint kell. Nincs is olyan gyűlölködő nép még 1 mint a magyar.
Kedvencem, mikor olyanok akarják nekem megmondani, hogy nekem milyen külföldön, akik életében nem jártak még külföldön :D
De azért rákezd, hogy én nehogy azt gondoljam ám, hogy nekem olyan jó ott kint :D
Amikor pedig minden mondatára felhozok egy érvet, és elfogynak a gyűlölködő szavak, jönnek a nagy aduásszal, hogy te ott mindig csak egy vendég meg külföldi leszel. Nos, inkább leszek itt kint egy vendég meg külföldi, mint abban a szarkupacban nagy hazai.
Bár mivel már eladták az egész országot, már lassan mindenki csak vendég Mo-n.
"Még se látni denko Oroszo.-ban tanulni, dolgozni, vállalkozni stb"
Mert a beutazashoz is vizum kell, a munkavallalas kb. lehetetlen.
39F incel
"Érdekes, hogy ez a nagy "sz.r a Nyugat" meggyőződésetek azóta van, amióta a Fidesz kormányoz."
Téves, nem vagyok Fideszes, a nyugati politikusok és gondolkodók is kritizálják a végmenő folyamatokat. Csak ahhoz meg kellene tanulni angolul és/vagy kimozdulni világot látni.
18
Kik azok a nyugati politikus és gondolkodók?
Várom a linkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!