Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért nem épít...

A kormány miért nem épít konditermeket az ország minden pontjára?

Figyelt kérdés

Igény lenne rá, legalább mozognának az emberek, nem kellene az egészségügyre költeni.

Lopni abból is lehetne, az nem akadály. Én támogatnám.

2023. aug. 18. 23:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ha az életedben emeltél volna 10 kiló súlyt, amit kétlek, akkor tudnád, hogy zabálhatsz te akármit és akármennyit, tápkieg nélkül nem sok eredmény fogsz elérni"

Pontosan azért tudom, mert edzek súllyal rendszeresen, ha neked nem megy nélküle, akkor opció lehet, szarul edzel, vagy szarul eszel.

Mindkét esetben ajánlom szakértő felkeresését.

"Ha államilag támogattva lenne, nyilván nem a piaci árat kellene fizetni, hiszen azért államilag támogatott."

Mondok egy példát, mert látom hogy buta vagy: a kérdésbe bele van írva, hogy itt konditermek építéséről beszélünk és nem üzemeltetéséről, vagyis a példád ökörség, mivel elég egyértelműen nem erről beszéltünk.

SZóval nem, nem lesz olcsóbb a bérlet, csak megépítenek neked a szomszédban egy konditermet, esetleg felszerelik és ennyi, neked kell üzemeltetni.

Egyébként a példád kifejezetten ostoba. Ha mindenkinek lenne olcsó bérletre lehetősége, akkor senki se menne piaci alapon működő kondiba, vagyis mindenki államiba menne, ahol emiatt tömegnyomor lenne és nem lenne értelme fenntartani, mert senki nem tudna edzeni.

Amit felvetettél annak csak úgy van értelme, hogy egyes rossz helyzetben lévő csoportok kapnak csak kedvezményt, pl. diákok vagy munkanélküliek, míg ha van munkád, akkor fizetned kell rendesen.

"Ugye a piaci alap azt jelenti, hogy a vállakozó aki nyitja a termet, megakar gazdagodni."

Ok, ez az a hülyeség új foka. :DDD

Nem, azt jelenti, hogy több a bevételekből fedezni tudod a kiadásaid. Ez akkor is igaz, ha pontosan annyi a bevételed, mitn kiadásod és akkor is ha 10 milliós profitod van.

Szóval nem, nem ezt jelenti.

"De ha az állam beszáll, akkor ez a témyező kieseik."

Te tényleg nem tudsz olvasni. :DDD

Ez volt a kérdés: "A kormány miért nem épít konditermeket az ország minden pontjára?"

És én erre reflektáltam igényről, amibe belekötöttél.

"Ha bármi kérdésed van, szívesen elmagyarázom."

Na, na, maradjunk realisták, kezdjük azzal, hogy olvasni megtanulsz.

"Te nagyon buta embet vagy, már bocs. De a buta csak addig buta, amíg nem kérdez."

Ja, mérnökként a világ egyik top IT cégénél nagyon butának érzem magam. :DDDDDD

Az ne zavarjon, hogy neked nem sikerült értelmezni a kérdést. :D

2023. aug. 21. 14:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Jaaa, hogy IT-s vagy😂. Akkor azért hiszed azt, hogy tápkieg nélkül jutsz valamire😃.

Kisbarátom, nem egy ligában játszunk valószínűleg és igazad lehet, 10 kiló súlyt valóban emelgethetsz, többet nem hinném.

Te abba a csoportba tartozhatsz, aki még mindig olyan hülye, hogy azt hiszi, hogy fizikailag meg tud enni annyi fehérjét, ami egy komolyabb férfinak kell a fejlődéshez. Megsúgom, nem tudod megenni, mert nem fér a gyomrodba, ezért vannak a tápkiegek, hogy kicsi legyen, koncentrátum legyen, hogy tiszta legyen.

Nem is dumálok veled, nem vagy kompetens, én meg fegyvertelen emberrel nem vitatkozok.

Amúgy gépészmérnök vagyok😃.

Basszus, magam előtt látom az itteni IT-s gyereket😂

2023. aug. 21. 14:48
 13/13 anonim ***** válasza:

"Jaaa, hogy IT-s vagy😂. Akkor azért hiszed azt, hogy tápkieg nélkül jutsz valamire"

Nem, nem azért, én veled ellentétben utánanéztem a dolgoknak és ezért tudom.

(Meg persze tapasztalat, de látom ahhoz túl ostoba vagy.)

"és igazad lehet, 10 kiló súlyt valóban emelgethetsz, többet nem hinném."

Azért mert 10-nél tovább nem tudsz számolni, még vannak, akik többet emelgetnek annál.

Rendszeresen deadlift-ezek, csak a példa kedvéért.

"Megsúgom, nem tudod megenni, mert nem fér a gyomrodba, ezért vannak a tápkiegek"

Innen lehet tudni, hoyg ostoba vagy, mivel olyan állítást tettél, amit egy laikus is 30 másodperc után cáfolni tud. Ttkg-onként az ajánlott 0.8 g, vagyis ha 75 kilós vagy, akkor kb. 60 g. Egy tojásban kb. 6 g van. Nos, én amikor kis étkezésre tojást eszem (értsd nem jóllakásig eszem), akkor is 6 tojást eszem meg. Vagyis egy étkezésre, de legrosszabb esetben másfélre a 10 tojás megehető.

És akkor még csak nem is az eggyel jobb borsóról beszéltem.

Ez nyilván súlyemelés esetén nagyobb érték, de felsőhatára kb. a kétszerese, afölé nemigen megy a szervezet igénye. 20 tojást pedig egy rendszeresen edző ember simán megeszik egy nap.

"Nem is dumálok veled, nem vagy kompetens, én meg fegyvertelen emberrel nem vitatkozok."

Azért mert szavakat írsz le egymás mögé, még nem lesz belőle vita. Te egyetlen egy vitának megfelelő pontot sem tettél.

Vakon tettél kijelentéseket, mint egy 4 éves.

"Amúgy gépészmérnök vagyok😃."

Tudom, ahogy az előbb még repülni is tudtál. :DDDDD

2023. aug. 22. 10:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!