Vityát nem zavarja az, hogy míg ő vért izzadva, éjjel-nappal az elhibázott prüsszeli szankciók okozta inflácijó letörésén dolgozik, addig egykomája Lölö, az új 30 milliárdos jachtján tölti a nyarat?
Kedves kérdező,
Te nem vagy egy "észlény", de engem nem zavar.
A válaszom jobb, mint a kérdésed.
Orbán munkamániás, annak ellenére, hogy a semmittevésével okozná a legkevesebb kárt az országnak.
Dehát céges szintem mindannyian ismerjük ezt a típust.
Jobban átgondolva, a válaszom SOKKAL jobb volt, mint a kérdésed. :)
"Vitya", "prüsszel", "Lölö"...
Mintha egy belterjesztett, klónozott Dolly (birka) lennél.
2006-ban ment, és elég nagyot szólt. De nem volt elég.
Most a FIDESZ gazdáid remeghetnek, mert valami nagyobb készül.
Ősszel eltakarítjuk a 30 éves szemetet.
5-ös te tényleg agyhalott vagy, pont nem vagyok fideszes, ha nem jött volna le a kérdésből. Nem sok agysejt van már a te fejedben. :D
Ősszel csak önkormányzati választások lesznek, és azt is törönymagasan nyeri majd a fidesz sajnos, mert hozzád hasonló félnótásokkal van tele az ország, akik megszavazzák őket akármit is csinálnak az ország ellen.
Kicsit figyelj oda, mit küldesz el véglegesen: "törönymagasan"...ez mi?
Az "Önkormányzati választások" 2024-ben lesznek az EP képviselő választással egyben. (Ez, amúgy egy kivételesen logikus, gazdaságos döntés.)
2023 Ősz, amiről írtam.
"2006-ban ment, és elég nagyot szólt. De nem volt elég.
Most a FIDESZ gazdáid remeghetnek, mert valami nagyobb készül.
Ősszel eltakarítjuk a 30 éves szemetet."
akkor ezt fejtsd már vissza, hogy én is értsem.
Megtörténik a valódi "rendszerváltás", ha összefogunk.
Ott kell lenni fizikai valóságban, nem csak online anonim fórumokon fikázva a hatalmon lévőket,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!