Mire utalhat, hogy a Telex NER kötödésű milliárdos figurát interjuztatott meg mint szakértőt?
10.
Nem, Soros a hős hadak egyik utolsó bástyája, aki legyőzheti a gaz náci ufókat.
Nem értem cikkben ahol nyilatkozik és amit bemásoltam mi a NER kötődés? Ha NER-es milliárdos is miért ne lehetne a cikkben nyilatkoznia? Ez mitől elkuurvulás a Telexnek?
Az hogy a cikkben mennyi a félrevezetés és csúsztatás azt nem tudom megítélni. Elviekben mi érdekük lenne azt kérdezem, hiszen ez egy rétegcikk, csak az olvassa aki érdekelve van benne.
Szabó Ákos, aki a győri, illetve ma már a Győr környéki építőiparban is érdekelt, megerősíti: 400 ezer forint nettó bér az, amivel helyben fel lehet venni az audis és az osztrák 1500-2000 eurós ajánlatokkal a versenyt. Építőipari munkásokról beszélünk: kőművesekről, burkolókról, vasszerelőkről. Nyilván több a 2000 euró, mint a nettó 400 ezer forint, de így nem kell plusz 1-1 órát naponta ingázással tölteni, amit a 8 órás munkához illik hozzászámolni.
Az ingatlanberuházó, Szabó Ákos receptje az, hogy attól mentesíti őket, ami Ausztriában biztosan elkerülhetetlen: a magánytól. „Mi még Magyarországon belül sem dolgozunk nagy távolságokban, a megyén belül maradunk. Így ez a kiváltság adott az embereimnek. Hogy fontosabb-e, mint a bér? Aki marad, annak igen.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!