Miért mindenki azzal van elfoglalva, hogy kit utálhat kit korlátozna, vagy kinek ártana, rosszabb esetben, hogy kit irtana ki?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a politikai vitákra elsősorban, de nem csak. Miért ilyen rosszindulatúak az emberek egymással? Élhetne mindenki szabadon, úgy ahogy akar, olyan emberekkel körbevéve, akikkel egyetért. Fölösleges mindig mindenért ellenségeskedni.2022. nov. 1. 19:45
1/4 anonim válasza:
"Ős patkány terjeszt kórt miköztünk,
a meg nem gondolt gondolat,
belezabál, amit kifőztünk,
s emberből emberbe szalad.
Miatta nem tudja a részeg,
ha kedvét pezsgőbe öli,
hogy iszonyodó kis szegények
üres levesét hörpöli."
2/4 anonim válasza:
A magyar sajna sosem fog változnii e téren (sem). Ha el is indul valami jó kezdeményezés e téren egy kisebb csoport által, sajna az ország többi részénn nem fog senki hozzájuk csatlakozni.
Jó nekünk az, ami van...
3/4 anonim válasza:
A mindenki túlzás, de még a többség se hiszem, hogy ezzel foglalkozna gyakran/mondjuk naponta. Azt elhiszem, hogy nagyobb % ban igaz ez a magyarokra, mint sok más normálisabb ország lakóira.
4/4 anonim válasza:
Bűr abban nem vagyok biztos, hogy ne lenne a többség aki ezzel foglalkozna, jobban belegondolva reálisnak is képzeltem, de nem vagyok biztos benne hogy így van vagy nincs így. Ma 21:34 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!