Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balliberálisok, hogyan magyará...

Balliberálisok, hogyan magyarázzátok meg Kőszeg Ferenc pedofilrelativizáló kijelentéseit?

Figyelt kérdés

Itt már nem lehet fideszmédiázni, a saját szájával mondta ki ezeket a szavakat.

[link]

Lehet ezután kaletázni meg pedofilpapozni, de jobb oldalon soha, senki nem állt ki nyíltan a pedofília mellett.

2023. aug. 17. 22:30
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
7%
40-es ezt fejtsd ki légyszives! Szerinted az konzervatív aki a pedofília ellen van? Vagy mi a búbánatot értesz ebben a témában kongervatívnak? Agyadra ment az lmbtq?
2023. aug. 19. 15:09
 42/68 anonim ***** válasza:
25%

Ennyi pedofiltámogató Pride-os libsit még életemben nem láttam.

Templomba meg gondolom nem mész..

2023. aug. 19. 15:09
 43/68 anonim ***** válasza:
7%
Félelmetes, hogy valóban fogalmuk sincs a pedofíliáról, és egyszerűen nem érdekli őket az, hogy a gyerekek mit élnek át, mit okoz bennük egy életre. Akik meg még mentegetni próbalják a pedofílokat, azokban is van hajlam a pedofíliára. Kezelés meg ilyenek... itt derül ki, hogy tényleg nulla fogalmuk van a pedofíliáról. Szerintük meg majd egy pedofil besétál egy pszichiátriára mielőtt cselekszik azzal, hogy pedofil gondolatai vannak. Gyomorforgató komolyan.
2023. aug. 19. 15:18
 44/68 anonim ***** válasza:
7%
Látom a normális erkölcsös válaszokat lehúzzátok nullára. Valóban ilyen szellemi-erkölcsi szinten léteztek? Szüleitek így neveltek titeket? Hihetetlen.
2023. aug. 19. 15:26
 45/68 anonim ***** válasza:
11%

44. ,, Szüleitek így neveltek titeket?"

A libsiknél nem szokás megnevelni a gyereket.

2023. aug. 19. 15:30
 46/68 anonim ***** válasza:
6%
45-ös szerintem a szüleik sem erre nevelték őket, csak itt a gyikon azt hiszek nagymenők ezzel a szélsőséges liberális hozzáállással. Aztán ha pl vmelyiknek majd a 13 éves kislányát szexuálisan abuzálja egy felnőtt, akkor is gondoljanak arra amit most ész nélkül szajkóznak: már elérte a serdülőkort. Sok agyatlan elmebajos!
2023. aug. 19. 15:35
 47/68 anonim ***** válasza:
76%

#39 De bmeg, azt pofáztam, hogy NE ÉLJE KI A VÁGYAIT. Hogy jön ehhez az, hogy "Tehát szerinted amig nem derül ki, addig simán tegye, hiszen senkinek nem árt? Max a te gyerekedre veri ki magának a bokrokban?"? Pont ellent mond annak, amit én írtam. Én nem arról beszélek, hogy a számomra derüljön ki, hogy pedofil a delikvens. Vegye észre önmagának, és tegyen ellene. ÉS legyen lehetősége szakemberhez fordulni.

Én azt gondolom, hogy a pedofil bűnelkövetőnek nincs helye a társadalomban. Hangsúlyozom, a bűnelkövetőnek, függetlenül attól, hogy klinikai értelemben pedofil-e.

#43 Nem a pedofília okoz kárt, hanem a pedofil bűnelkövető. Ha nem éli ki a klinikailag pedofil egyén a vágyait SEHOGYAN, az nem okoz kárt. Ha valaki gyereket bántalmaz, függetlenül attól, hogy milyen aberráció vette rá erre, az már igen.

Egyébként tisztában vagyok vele, hogy a pedofil nem sétál be pszichiátriára, mert egy csomó országban ezt nem teheti meg, ugyanis instant jelentik a zsaruknak, akkor is, ha nem tett semmit. Ez a baj. Így nem lehet vizsgálni az orvosilag pedofilokat, csak a bűnelkövetőket, akiknek a többsége a statisztikák szerint nem is pedofil klinikai értelemben véve. Holott, ha a vizsgálatokra lennének önként jelentkezők, lehetne vizsgálni, kutatni a gyógymódot.

2023. aug. 19. 15:38
 48/68 anonim ***** válasza:
6%
Pfu ba meg! Már bocs. A pedofiliát nem egy pedofil követi el? Edes Istenem ezt a kitekert idióta logikatlan akármit amit levagsz. Ne égesd tovább magad! Ha nem éli ki a vágyát! De kiéli ba meg!
2023. aug. 19. 15:42
 49/68 anonim ***** válasza:
6%
A pedofiliára NINCS GYÓGYMÓD! Mondtam fogalmatok sincs a pedofiliáról! De a legszörnyűbb az, hogy csak a pedofilok "lelki világát" véditek. Pl ha nem éli ki... és az áldozatokkal semmit nem törődtök!!!!
2023. aug. 19. 15:43
 50/68 anonim ***** válasza:
81%

#48 Te vagy tájékozatlan, oszt én égetem magam. Vicces vagy.

Pedig nem feltétlenül kell klinikai értelemben pedofilnak lennie a bűnelkövetőnek. Az erőszakos bűncselekmények sokszor onnan gyökereznek, hogy az elkövető arra gerjed, hogy az áldozat kiszolgáltatott, nem magára az áldozatra. Ezért válik célponttá a gyerek, mert nem tudja megvédeni magát.

( videós összefoglaló, pár statisztikával: [link] )

2023. aug. 19. 15:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!