Most hogy európa egyik legrosszabb visszaesését produkáltuk beindul a propaganda és a megafon?
Figyelt kérdés
Mivel most már lathatóan kezd tönkremenni a gazdadág, megint kezdődik majd a birkák terelése és a gyűlöletkeltés?2023. aug. 17. 18:12
11/12 anonim válasza:
10
Nem "egységeinek", hanem egységesnek, te értő olvasáshoz butuska hozzászóló.
Meg azért is butuska dolgot írtál, mert nem egy ellenzéki rendezvényen hallottam, amikor a résztvevők azt skandálták, hogy "Összefogást!" meg "Egységben az erő!". Te miféle harczos ellenzéki vagy, hogy még azzal sem vagy tisztában, amit az elvtársaid habzó szájjal üvöltenek a világmegváltó összeröffenéseiken? Bár néha olyan érzésem volt az ilyen tanácsgyűléseken, hogy hajszálnyira vagytok attól, hogy mindenkit meglincseljetek, aki szerintetek gazdag és vallásos. Szerintem engem is elagyabugyáltak volna ott helyben, ha kiderül, hogy van magántulajdonom.
12/12 anonim válasza:
11! Mocsok vicces ám ezt olvasni, trollkodásnak jó, de másra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!