Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire szimpatikus nektek...

Mennyire szimpatikus nektek az alábbi pártprogram (nem teljes, csak részlet)?

Figyelt kérdés

Alapjövedelem, alapnyugdíj, ápolási díj: vége a nincstelenségnek és a kiszolgáltatottságnak

Havi 30 ezer forint a gyerekeknek, 60 ezer a felnőtteknek, 90 ezres minimum a nyugdíjasoknak

Nettó 150 ezer forintos minimál- és 250 ezres átlagbér a dolgozóknak

Emeljük az alacsony és közepes jövedelmeket az szja célzott csökkentésével, az Alapjövedelem bevezetésével és tudatos bérpolitikával.

Nők és férfiak: felszámoljuk az egyenlőtlenségeket!

A nők alárendeltségének egyszer és mindenkorra véget kell vetni.

Egyenlő munkáért egyenlő bért biztosítunk

Nemi kvótát vezetünk be a választásokon és a tőzsdei cégek vezetésében

Bevezetjük a 3 hónapos apai GYED-et, a kismamáknak a részmunkaidő lehetőségét

Azonos jogokat biztosítunk az azonos nemű pároknak.

Élhető bolygót, tiszta földet, vizet és levegőt kell hagynunk az utánunk jövő nemzedékekre – ehhez azonban ma kell elkezdenünk a környezetpusztítás visszaszorítását és egy biztonságosabb, egészségesebb környezet megteremtését.

Paks2 helyett megújuló energiával látjuk el Magyarországot

A közösségi- és kerékpáros közlekedés fejlesztésével zöld városokat építünk.

2023. aug. 16. 15:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező!

ha már idézünk, illek pontosan. Mert itt az idézet és az eredeti eléggé eltér. Nem érdemes hazudni.

2023. aug. 17. 11:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem. A Fidesznél jobb, de ez a léc nincs magasan.

Semmilyen pártot nem támogatok, melyik azzal kampányol, hogy mennyi pénzt fognak elszórni ilyen-olyan jól hangzó néven. A fenntartható költségvetést, és a kis méretű kormányt támogatom.

2023. aug. 17. 16:09
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem hazudozás a bemásolt szöveg.

Semmit mondó mondatokkal nem akartam túl hosszúra írni a kérdést, ezért azokat szedtem ki, amik tartalmaznak is valami érdemi információt. Lerövidítettem, de nem írtam át benne semmit. Illetve a kérdésben is jeleztem, hogy csak részlet.

Itt van az egész, akit érdekel: [link]

2023. aug. 17. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!