Mi ez az új libsi mantra, hogy Gyurcsány idejében magasabb volt a GDP?
Nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek, de talán nézzük a tényeket!
forrás
10#
2010 - amikor dolgozni kezdtem: 90.000 forintot kerestem és 15 ezer volt egy 4 fős bevásárlás.
2023 - 350 ezret keresek és 50.000ft egy 4 fős bevásárlás.
Hol van neked itt 80%-os növekedés?
Az autómat 11 éve 870ezerért vettem, most kb 800ezret ér. Tehát annyit romlott a pénz hogy ugyanannyiért eladhatom.
Nem kicsit vagytok fogyatékosak ezekkel az agymosott számokkal amikkel dobálóztok.
Az általad megadott link hol tartalmaz 2008-as adatot?
Ha már a tényeknél tartunk...
"2010-ben, mikor Orbánék átvették a hatalmat, a régió vezető gazdasága voltunk, a legmagasabb GDP per fő értékkel."
Na ez a libsi sötétség!!!! Amikor Orbánék átvették a hatalmat 2010-ben a csehek és a szlovákok 5-6 évvel előtte úgy húztak el mellettünk mint a vadlibák! A cseheknek 2x a szlovákoknak 1,5x annyi folt a GDP/fő értékük mint nekünk. Pedig 2000-ben még fej -fej mellett voltunk.
Legalább ekkora szemenszedett marhaságokat ne írjatok le!
A skálát átállítod 25 évre (Y).
#14. "2010-ben, mikor Orbánék átvették a hatalmat, a régió vezető gazdasága voltunk, a legmagasabb GDP per fő értékkel."
Csatlakozom a kérdezőhöz: tényleg döbbenetes baromságot sikerült leírni, fejből megmondom, hogy a szlovákok például 2009-ben előztek meg minket (amihez az kellett, hogy már évekkel azelőtt is gyorsabban növekedtek, mint mi), és csak 2018-ban sikerült visszaelőznünk őket a jó szoci elqrásbak köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!