Ennyire elakarja távolítani Brüsszel, Soros és a Magyar baloldal a kormányt?
Tényleg nem szent nekik semmi? Már sokan éheznek ma, 13 évnyi gazdasági siker után. Mert az unió nem küldi a nekünk járó pénzeket, amire nem volt felkészülve a gazdaság.
Hisz azokból a pénzekből emelnénk fizetéseket, a tanároknak pl. akik gyurcsánnyal karöltve tüntetnek. Azzal a gyurcsánnyal aki miatt ennyit keresnek.
Ha gyurcsányék nem folytatnák ezt a hazaáruló politikát akkor ma nem lenne válság Magyarországon.
#40. Persze, csak önmagában max. prolihergelésre felhasználható infó. Autót vittél már szervizbe Ausztriában? Fodrászhoz mentél már el ott? Azzal például tisztában vagy, hogy a gazdag nyugatiak (nem csak osztrákok) egymásnak adják a kilincset hazai (mármint magyar) fogorvosok rendelőiben? Lám, talán mégsem minden az, hogy olcsóbban meg tudtad vásárolni az esti Ottakringert.
2023. aug. 16. 15:32
42/59 MolotovPunk válasza:
41/ És azzal te tisztában vagy, hogy Ausztriában van 13. meg 14. havi fizetés? Tisztában vagy azzal, hogy ott jobb a szociális háló? Tisztában vagy azzal, hogy egyre több magyar dolgozik ott? Vagy azzal, hogy ott nem szakadt leharcolt kopott 20 éves autókkal közlekednek? Vagy esetleg azzal, hogy Ausztriában alap hangon 200-al közlekednek a vonatok? Vagy hogy nem kátyúsak az utak? A fogorvos pedig mindenhol drága a világon, még Magyarországon is, csak ott esetleg olcsóbb, mint Németországban. Attól még az átlag osztrák és német lényegesen jobban él az átlag magyarnál. Meg újabb autóval is közlekedik, mint a magyar autósok többsége.
2023. aug. 16. 15:41
43/59 anonim válasza:
#42. Köszönjük ismét a kolbászkerítéses prolihergelést, és ezzel most mégis mi a fenét szeretnél mondani? Itthon is lehetne osztrák életszínvonal, csak a Zorbán nem engedi? Mármint értem, hogy századjára is leírjátok, amit mindenki tud, de kicsit talán öncélú, ráadásul úgy viselkedsz, mintha én azzal érveltem volna, hogy rosszabbul élnek az osztrákok, mint mi, pedig csak a saját démonaiddal harcolsz.
2023. aug. 16. 16:06
44/59 MolotovPunk válasza:
43/ Majd a sok kínai meg mongol vendégmunkásnak köszönhetően lesz rá ok, hogy alacsonyan tarthassák a béreket Magyarországon!
2023. aug. 16. 16:26
45/59 anonim válasza:
#44. Okés, látom az ellenzéki randomgenerator továbbra is rendben működik. Őszintén kitartást kívánok srácok, messze még a 2026-os Fidesz 4/5. :/
2023. aug. 16. 19:24
46/59 MolotovPunk válasza:
Itt Budapesten lehet kicsit más lesz a helyzet a választásoknál. Vergődhetnek majd megint a sz_rigón, hogy Budapest megint ellenzéki vezetésű város lett. Amúgy jó vásárlást neked a boltban a kétharmaddal.
2023. aug. 16. 22:11
47/59 anonim válasza:
#46. Az országnak van fővárosa, nem a fővárosnak országa, ezt azért sose feledd! ;)
Az én pénztárcám miatt neked nem kell aggódnod, láthatod, hogy most sem én sírom tele a netet kettőnk közül. Én például továbbra sem tudom az élelmiszerek döntő többségéről, hogy mennyibe kerül, pedighát világbajnok áfa, a zorbán elrontotta a zárakat meg minden.
2023. aug. 16. 22:18
48/59 MolotovPunk válasza:
A főváros viszont az ország motorja. Olyan, mint ha azt mondanád, hogy a motorkerékpárom az motor nélkül is elmenne valahogy!😸😹
2023. aug. 16. 22:24
49/59 anonim válasza:
#48. Nem mondok semmi ilyesmit, eleve nem is én tettem bármilyen állítást. Viszont kérdés, hogy mit szeretnél ezzel a Budapestezéssel (ami már a sokadik tématerelésed egyébként)...igen, ott vélhetően ellenzéki többség lesz továbbra is. És? Mellesleg még ezzel sem árt vigyázni, simán elért a Fidesz 40%-okat a legutóbb is, marhára nem arról van szó, hogy a fővárosban aztán szóba sem jöhet fideszesnek lenni.
Egyébként dacára annak, hogy mennyire vízfejű ország vagyunk, Budapest még Pest megyével együtt sem járul hozzá az országos GDP feléhez, és ennek egy (nem elhanyagolható) része is csak papíron jön innen, ténylegesen nem. Jól hangzik ez az ország motorja, csak az inkább az Audi, meg a Mercedes lesz amúgy.
2023. aug. 16. 22:43
50/59 MolotovPunk válasza:
Győr annyira az ország "motorja" hogy onnan ingáznak át az emberek sokan melózni szépen Ausztriába.😁 Kecskeméten meg annyira nincsen munkalehetőség, hogy Budapestre jönnek fel melózni öregek és fiatalok is egyaránt. Egyébként kereskedelemben dolgozom, így naponta rengeteg emberrel beszélgetek. Kecskeméten élőkkel is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!