Miért árulják az ellenzékiek a hazát?
Oké, akkor haladjunk sorban: ki mondta, hogy jöjjenek a szocik? Én egy büdös szóval sem.
Másik: nem igazán értetted meg a mondanivaló lényegét: egyfelől, ha a kérdező szerint hazaárulás az, amit az ellenzék elkövet, akkor a fidesz akkori tettéről is így vélekedik? Halkan jegyzem meg, nem azonos súlyú az, amiért a mostani ellenzék futkos ki Brüsszelbe és amiért a fidesz futkosott ki.
De ami ettől sokkal fontosabb üzenet volt: hogy meg kellene tanulni egyenlő mércével mérni. Mert az rohadtul nem korrekt, hogy az egyiknek mindent felrónak, a másiknak ugyanazt elnézik.
#24. "ki mondta, hogy jöjjenek a szocik? Én egy büdös szóval sem."
Jogos, de a jelenlegi alternatíva sajnos attól még ez.
"egyfelől, ha a kérdező szerint hazaárulás az, amit az ellenzék elkövet, akkor a fidesz akkori tettéről is így vélekedik?"
A kérdező nem tudom, de én például igen, bárki is csinál ilyet. Éppen ezért kérdezem, hogy tulajdonképpen miért akarunk kormányváltást. Hogy a Fidesz helyett jöjjön ugyanaz, csak a mi aktuális kedvenceink pártszínében? Mert jelenleg ez az érv, hogy hát ez ugyanaz. Bocsi, de aki kormányt akar váltani, az inkább jobb akarjon már lenne, mint akiket leváltana, ne ugyanaz!
"Halkan jegyzem meg, nem azonos súlyú az, amiért a mostani ellenzék futkos ki Brüsszelbe és amiért a fidesz futkosott ki."
Halkan jegyzem meg, ez a te magánvéleményed, ilyenem nekem is van. Szerintem például a mostani ellenzék százszor gázabb módon csinálja, mint korábban a Fidesz.
"hogy meg kellene tanulni egyenlő mércével mérni. Mert az rohadtul nem korrekt, hogy az egyiknek mindent felrónak, a másiknak ugyanazt elnézik."
Megértem, és a magam részéről egyrészt (szerintem) nem ugyanazt, másrészt nem nézem el. Ugyanakkor ehhez kapcsold hozzá, amit erre írtam: ha annyit tud az ellenzék a nyilvánvalóan problémás dolgaira mondani, hogy "dehát a fidesz is", akkor én meg most mondom, hogy továbbra is el lehet felejteni a kormányváltást.
15# "Úgy kell viselkedni, ahogy elvárható és máris senki sem fog szívni. Ezt csakis a Fidesz tudja megtenni, ha akarja."
Aha, és ugyan ki írja elő, hogy mi az elvárható?
A föld melyik ura?
12:23
Te miért véded ennyire a komcsikat ?
Azt gondolod, hogy amiért véded mehetsz majd egy kört a Rose D’OR-on Szikszó-s kávéval a kezedben?
"Jogos, de a jelenlegi alternatíva sajnos attól még ez."
Jó, de egyrészt nem ez volt a téma, másfelől nem véletlen, hogy nem járok el szavazni.
"A kérdező nem tudom, de én például igen, bárki is csinál ilyet."
Én viszont a kérdező kérdésére reagáltam.
"Bocsi, de aki kormányt akar váltani, az inkább jobb akarjon már lenne, mint akiket leváltana, ne ugyanaz!"
Ezt az illetékes politikusokkal, illetve politikai babérokra törő személyekkel beszéld meg, én csak annyit tudok tenni, hogy eldöntöm: támogatom-e valamelyiket a szavazatommal, vagy sem. Jelenleg nem, mert egyikkel elégedetlenebb vagyok, mint a másikkal.
"Halkan jegyzem meg, ez a te magánvéleményed"
Egy szóval sem állítottam az ellenkezőjét.
"Megértem, és a magam részéről egyrészt (szerintem) nem ugyanazt, másrészt nem nézem el."
Oké, de én nem veled társalogtam, hanem a kérdezőnek válaszoltam.
"akkor én meg most mondom, hogy továbbra is el lehet felejteni a kormányváltást."
Tisztában vagyok vele. Ettől igényem még lehet rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!