Tényleg divat lett az eddigieknél is jobban szidni a kormányt vagy csak én érzem ezt?
Nekem mostanában az az érzésem, hogy egyre több celeb áll ebbe bele, sokan eleve erre a Fidesz/Orbán utálatra építik az egzisztenciájukat.
A mostani szar gazdasági helyzettől remélik, hogy tényleg bukni fog a kormány és ők így felmagasztalódnak, mert már időben kiálltak a csúnya diktátor ellen vagy mégis miért csinálják?
A fidesznek az a szerencséje, hogy ideologiailag nem változtatnak az emberek, és a másik oldal is bőven lejáratta magát az elmúlt évtizedekben. Én is azt tapasztalom, hogy korábbi fidesz fanatisták kuurvaanyázva szidják a kormányt, de ettől még biztos hogy továbbra is a fideszre szavaznának. Orbánék ELKUURTÁK, ezt mostmár múltidőben, ténykényt kilehet jelenteni. De ettől még nem lesz esélye a másik oldalnak, mert a két elkúúró között az emberek ideologia alapon továbbra is a fideszre szavaznak, mert úgy gondolják csak gazdaságilag kurták el, az elvekkel nincs probléma.
Persze ehhez kétségkivűl szükség van a világháborus Németországon is túltevő szélsőségesen demagog aggreszív propagandára.
Miért gondolod, hogy ez divat kérdése?
Ezer és egy ok van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!