Nem kellene lefújni az augusztus 20-i rendezvényeket, és kijárási tilalmat és maszk használatot elrendelni?
Kérdező!
Azt, hogy te nem értesz egyet a tűzijátékra való pénzszórással,
normálisan is elmondhatod, érvelhetsz,
nem kell ilyen dedós módszerrel jönni a rég kifutott vírussal.
Ha pedig tényleg a vírustól félsz, akkor ne a politika rovatba tegyél fel kérdést.
Én csak annak örülnék, ha megint maszkozna mindenki. Volt egyfajta hangulata, amikor a boltban és a buszokon nem láttuk egymás arcát. Na meg az oltópontokon való sorban állás. Majd sietni haza, hogy a kijárási korlátozást ne szegjük meg. Jó katonás fegyelem volt, kicsit távolságtartók voltunk.
Persze régi szép idők, jó nosztalgiázni, de emellett vitathatatlanul hasznosak voltak ezek az intézkedések. A vírus nehezebben tudott terjedni.
De unom már rohadtul ezt az augusztus 20-ikai hisztériát a drága tűzijáték miatt.
Érdekes, a Pride-nál soha nem merül fel, hogy a szervezés költségeit inkább utalják át jótékonyságra vagy a magyar családoknak.
13:52 vagyok
“Én csak annak örülnék, ha megint maszkozna mindenki. Volt egyfajta hangulata, amikor a boltban és a buszokon nem láttuk egymás arcát. Na meg az oltópontokon való sorban állás. Majd sietni haza, hogy a kijárási korlátozást ne szegjük meg. Jó katonás fegyelem volt, kicsit távolságtartók voltunk.
Persze régi szép idők, jó nosztalgiázni, de emellett vitathatatlanul hasznosak voltak ezek az intézkedések. A vírus nehezebben tudott terjedni.“
😂😂🤣
A 20:00 kijárási tilalmat is visszahoznád ? A távoktatást, iskolák bezárnak, a nyugdíjas idősávot ?
Ja, meg a táncikáló pilótákat, stewardess ja és a nővéreket, akik az üres kórházakban táncolták a Jerusalema-t ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!