Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Gyurcsány vagy az Orbán...

A Gyurcsány vagy az Orbán kormány jobb?

Figyelt kérdés
Szerintem az Orbán kormány ez látszik is a szavazatokon is.

2023. aug. 14. 11:59
1 2
 11/15 árokpart ***** válasza:
3-as Most még jobb igen, de majd figyeld meg netán a 2026 utáni ciklust ha a Fidesz nyer akkor milyen lesz. Szerintem most még ebben a ciklusban hasonló "kegyelmi állapotban" vagyunk mint annak idején a 2002-2006-os Medgyessy-Gyurcsány féle ciklusban. Ugyanúgy van szerintem most is, hogy most még egy light-osabb verziót kapunk, mert még azért sok aktív cselekvő lenne mág a Fideszesek közül is ha netán komolyabb megszorítások lennének. Ezért van csak szerintem egyelőre még a rezsicsökkentés csökkentése. Ha majd ebben a ciklusban a még cselekvő emberek szépen kivándorolnak és 2026 után már kizárólag a bólógatók maradnak, nem biztos, hogy nem lépnek emg komolyabb megszorításoakt is akár. Nem lehet bizony előre tudni.
2023. aug. 14. 14:14
 12/15 anonim ***** válasza:

#11 30 éve már azt a szöveget hallom, hogy nem lesz nyugdíj - mégis van. Az első Orbán kormány óta azt hallgatom, hogy Orbánék csődbe viszik az országot, gazdasági összeomlás lesz - nem lett. 13 éve hallgatom ezt is, hogy na majd mindjárt kiderül milyen rosszul is csinálják, erre most még te is azt írod le, hogy eddig nem ez történt, majd később....

De tudod mit?

Majd nézzük meg milyen lett a 2026-2030 közötti ciklus az addig tartó fidesz kormányzás alatt!

nekem jó.

2023. aug. 14. 14:22
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
12 Az országban feudális rendszer épül, nincs rendes egészségügy es oktatás
2023. aug. 14. 14:47
 14/15 anonim ***** válasza:
61%
Sz@r volt mind a kettő, de Orbánnak sokkal több ideje volt/van ártani, mint Gyurcsánynak volt.
2023. aug. 14. 15:28
 15/15 anonim ***** válasza:
31%
Na,szerintem minden értelemben a Gyurcsány-kormány volt jobb. A 2. Gyurcsány-kormány az őszödi beszéd után igenis elég sok mindent tett az országért. A szokásos bla bla miszerint fizetőssé tették az egészségügyet, meg áremelkedésekre csak azt mondom, most mi van? Ha ma valami súlyos betegséged van vagy fizetsz egy magánklinikán hogy meggyógyulj vagy meghalhatsz az intenzív osztályon az állami egészségügyebn. A gyurcsány kormány nem tetté fizetőssé az egészségügyet, szerintem a 300 forintos vizitdíj amit visszatérítettek ha 12× kellett fizetned és a krónikus betegnek nem kellett fizetni az nem volt egy tragikus döntés. Az öszödi beszéd kapcsan csak azt tudom mondani amit egy Lendvai interjúban hallottam: ,, Gyurcsány a beszédben eltúlozta a dolgokat, mikor mondta, hogy hazudtunk stb már akkor arra gondoltam, hogy túloz. Csak azt beismerni, hogy hibáztunk a kölzségvetéssel kapcsolatban és hogy balekok voltunk sokkal nehezebb beismerni szóval egyszerübb volt felvenni ezt a gengszter szerepet, hogy mi hazudtunk szándékosan. A Gyurcsány-kormány még a Harmadik Magyar Köztársaság része volt és a demokrácia híve ami a mai kormányról már nem mondható el. De vélek felfedezni pár hasonlóságot. A 2006-os választások után szintén mást csinált az akkori kormány mint amit megírt csak úgy mint az orbán-kormány 2022-ben. A különbség csak az hogy míg a Gyurcsány-kormány nem tudatosan hazudott hanem csak rosszul számított és alkalmatlan volt addig az Orbán-kormány tudatosan hazudott ugyanis mikor a kampányban ezekt mondták akkor már volt háború SŐT már életbe léptek a szankciók is. Tehát a Gyurcsány-kormánynak igen lehet szerepe abban, hogy a 3. Magyar Koztársaság megbukott és jott helyebe az Orbán-diktatúra de , hogy minden értelemben alkalmasabb volt a Gyurcsány-kormány mint a mostani az biztos.
2023. aug. 17. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!