Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy gondoljátok, Bayer...

Hogy gondoljátok, Bayer Zsolti joggal küldi el melegebb éghajlatra ezt a liberális házaspárt?

Figyelt kérdés

[link]

A házaspár szerint ugyanis az elmúlt tíz évben a politikai árokásás miatt darabokra szakadt a nemzet, ráadásul liberális értékrendjük miatt sokan megkérdőjelezik a magyarságukat.

2023. aug. 14. 08:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

19 és, hogy szűröd ki, hogy valaki liberális-e?

Nyilatkozni kell majd róla? Vagy törvény lesz róla?

2023. aug. 14. 10:41
 22/28 anonim ***** válasza:
8%

"Te lezárnád a határokat ? Kit engednél be ?"

A migránsok elől, akik 2015-ben tömegesen jöttek?

Hogyne zártam volna le.

Te talán nem?Hazaáruló vagy ,vagy mi?

Műszaki zár és jogi határzár.

Nem meghunyászkodás ,megalkuvás és libsi hiszti.

2023. aug. 14. 10:43
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

21#

Gyorsan kilehet szűrni.

Mondasz egy transzos viccet.

A reakciótól függ.Utána arra a témára terelődik a kommunikáció.

Ha te elítéled ezt az elmebajt ő meg ünnepelni valónak tartja, máris megvan a teszt eredménye.

2023. aug. 14. 10:45
 24/28 anonim ***** válasza:
23, ha csinálsz egy ilyen pártot, és benne lesz, hogy kapok helyette egy másik állampolgárságot, liberálisként máris feltehetsz a listádra és a szavazóid közé is egyben.
2023. aug. 14. 10:52
 25/28 anonim ***** válasza:

A mingrásivadék Bayer lovag egy bugris bunkó.

Milyen alapon minősít bárkit?

Eltakarodhatna a vaterlandba, csak ott a langyosvízre valót sem keresné meg a művészetével.

2023. aug. 14. 12:00
 26/28 anonim ***** válasza:

#17, konkrétan 2002-ben érettségiztem, előtte is követtem a politikát. A megjegyzésem arra vonatkozik, hogy már akkor is azt mondták, hogy “árokásás” meg miegyebek, és ugye ez 21 éve volt, a kérdéses házaspár szerint meg 10 éve tart az árokásás. Ennyi, szerintem ez egy klisé.

Amiket felsorolsz, szerintem minden országban vitatémák. Pl abortusz- ez mindenhol téma. Sajnos azt kell mondanom, hogy egy túlhiszterizalt téma, mert a legtöbb ember nem gondolkodik erről túl szélsőségesen, azaz nem tartja jó dolognak az abortuszt, de nem is gondolja, hogy teljesen be kellene tiltani. Pl én nő vagyok és vannak gyerekeim, így voltam terhes és szültem is. Az ismeretségi körömben sok mindent láttam. El tudom fogadni, hogy valaki nem szeretne beteg gyereket a világra hozni, és azt is, aki meg így is vállalja. El tudom fogadni, hogy van olyan élethelyzet,

amikor valaki nem tudja vállalni a gyermeket (mert az nem úgy meg h “szülje meg és adja örökbe”), azzal együtt h igen, ez valahol egy fejlődő élet elvétele.

De ez csak egy példa, szerintem sokan gondolkodnak hasonlóan a témáról, nyilván a jobboldalon több a pro life a baloldalon több a pro choice felfogású ember.

2023. aug. 14. 13:42
 27/28 anonim ***** válasza:

"Amiket felsorolsz, szerintem minden országban vitatémák."

Máshol is vannak bajok, pl. Amerikára ugyan úgy igaz amit leírtam, hogy szétszakadt az ország, nem is véletlen, hogy sokan vizionáltak már ott is "faji háborút" meg "polgárháborút", főleg a 2020-as BLM tüntetések idején. Ez történik, amikor az összeesküvés-elméletekre, gyűlöletre, nacionalizmusra, stb. alapuló gondolatokat politikailag felkarolva akar hatalomra kerülni egy réteg. Ott Trump, itt Orbán. A különbség az, hogy itt sikerült a demokráciát leépíteniük, Orbán itt már elmozdíthatatlan a hatalomból, így sokkal veszélyesebb a helyzet.

Az pedig egyáltalán nem igaz, hogy ez *minden* országban probléma. Mert nem akkor van a baj, ha van néhány ember, aki így gondolkozik, hanem akkor, ha adja alájuk a lovat egy párt, és politikai legitimizációt kap a gyűlöletük. Rengeteg ország van Európában, ahol ilyesmivel nem lehet parlamentbe kerülni.

2023. aug. 14. 13:54
 28/28 anonim ***** válasza:
Ő a Fidesz Gerő Ernője, a magyar Otto Skorzeny.
2023. aug. 14. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!