Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy gondoljátok, Bayer...

Hogy gondoljátok, Bayer Zsolti joggal küldi el melegebb éghajlatra ezt a liberális házaspárt?

Figyelt kérdés

[link]

A házaspár szerint ugyanis az elmúlt tíz évben a politikai árokásás miatt darabokra szakadt a nemzet, ráadásul liberális értékrendjük miatt sokan megkérdőjelezik a magyarságukat.

2023. aug. 14. 08:11
A kérdező szavazást indított:
Igen, menjenek is el innen minél előbb
Nem, nincs igaza
18 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
47%

Ez csak terelés az inflációról!

_____

[link]

15-20 ezer egy iskolai menza!

Ez nagy segítség a magyar családoknak

2023. aug. 14. 08:15
 2/28 anonim ***** válasza:
49%
Neis a valós problémával foglalkozzanak, hanem 2 emberre kenjék rá a világ mocskát es egész magyarország hogyanlétét.
2023. aug. 14. 08:20
 3/28 anonim ***** válasza:
34%
Azt hiszem, nem csak a házaspár van igy ezzel. Ha tehetném és lenne alterntativa én az állampolgárságomat is visszaadtam volna, csakhogy segtsek a hazámat önmagamtól mentesiteni, de, hátha jön egyszer egy rezsim, ami kimondja, hogy liberális nem lehet magyar.
2023. aug. 14. 08:24
 4/28 anonim ***** válasza:
28%
Az ilyeneket ki kell toloncolni teljes vagyonelkobzás mellett.
2023. aug. 14. 08:25
 5/28 anonim ***** válasza:
46%
4, hozzám jöhetsz, akár már ma is, szeretettel várlak, ha kell a cimet is megadom!
2023. aug. 14. 08:27
 6/28 anonim ***** válasza:
Nem én nem tudok disszidálni, baxomanyád. :D
2023. aug. 14. 08:47
 7/28 anonim ***** válasza:

Remek cikk. Ha esetleg valaki kételkedett volna a házaspár szavaiban, hogy ez az ország kiveti magából az értelmiségieket, esetleg túlzásnak gondolta volna, akkor most a bayer zsolti a helyére tette a dolgokat: nem, értelmes embernek nem lehet itt megmaradnia.

Amúgy a "vagyonos" pár az ingatlan.com-on azt hiszem 130 millióért hirdeti a házukat, ami sajnos összv-vissz egy átlagos pesti családi ház ára. Szóval van még pár "vagyonos" kulák az országban, akiket el kéne kergetni, elvtársak.

2023. aug. 14. 09:03
 8/28 anonim ***** válasza:
7, ugyanaz történik, mint a Horty korszak alatt. Akkor is az ország egy jelentős része lett elzavarva.
2023. aug. 14. 09:07
 9/28 anonim ***** válasza:
9%

“ házaspár szerint ugyanis az elmúlt tíz évben a politikai árokásás miatt darabokra szakadt a nemzet”

Én 40 leszek…már 2002-ben is ez ment, hogy árokásás, meg szétszakad a nemzet, a társadalom stb

Én nem látom a nagy szétszakadást. Privát, családi kapcsolatokban az emberek nagy része képes kulturáltan kezelni a nézetkülönbségeket, és számos dolog van, ami összeköti az embereket. Igen, az a normális h nem ért mindenki mindenben egyet, és nem lehet elvárni, hogy az én véleményem legyen a nemzeti minimum.

Tényleg mókás amúgy az arborétum közepén rettegő pár…ráadásul pont Spanyolországba akarnak menni, ahol szintén elég komoly megosztottság van (jobb-bal, baszkok, katalánok és egyéb helyi identitások, királyság pártiak és köztársaságoártiak stb).

Ettől függetlenül a Bayer sajnos egy fröcsögő megmondóember, alpári stílussal- ez azért sajnálatos, mert ő amúgy tudna jól is írni, de már nagyon régóta nem teszi, csak ilyen indulatos, káromkodós cikkeket ír.

2023. aug. 14. 10:13
 10/28 A kérdező kommentje:
9-es, most is jól írt, kimondta helyettünk is amit gondolunk, meg általában is kimondja.
2023. aug. 14. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!