Hogy gondoljátok, Bayer Zsolti joggal küldi el melegebb éghajlatra ezt a liberális házaspárt?
A házaspár szerint ugyanis az elmúlt tíz évben a politikai árokásás miatt darabokra szakadt a nemzet, ráadásul liberális értékrendjük miatt sokan megkérdőjelezik a magyarságukat.
Ez csak terelés az inflációról!
_____
15-20 ezer egy iskolai menza!
Ez nagy segítség a magyar családoknak
Remek cikk. Ha esetleg valaki kételkedett volna a házaspár szavaiban, hogy ez az ország kiveti magából az értelmiségieket, esetleg túlzásnak gondolta volna, akkor most a bayer zsolti a helyére tette a dolgokat: nem, értelmes embernek nem lehet itt megmaradnia.
Amúgy a "vagyonos" pár az ingatlan.com-on azt hiszem 130 millióért hirdeti a házukat, ami sajnos összv-vissz egy átlagos pesti családi ház ára. Szóval van még pár "vagyonos" kulák az országban, akiket el kéne kergetni, elvtársak.
“ házaspár szerint ugyanis az elmúlt tíz évben a politikai árokásás miatt darabokra szakadt a nemzet”
Én 40 leszek…már 2002-ben is ez ment, hogy árokásás, meg szétszakad a nemzet, a társadalom stb
Én nem látom a nagy szétszakadást. Privát, családi kapcsolatokban az emberek nagy része képes kulturáltan kezelni a nézetkülönbségeket, és számos dolog van, ami összeköti az embereket. Igen, az a normális h nem ért mindenki mindenben egyet, és nem lehet elvárni, hogy az én véleményem legyen a nemzeti minimum.
Tényleg mókás amúgy az arborétum közepén rettegő pár…ráadásul pont Spanyolországba akarnak menni, ahol szintén elég komoly megosztottság van (jobb-bal, baszkok, katalánok és egyéb helyi identitások, királyság pártiak és köztársaságoártiak stb).
Ettől függetlenül a Bayer sajnos egy fröcsögő megmondóember, alpári stílussal- ez azért sajnálatos, mert ő amúgy tudna jól is írni, de már nagyon régóta nem teszi, csak ilyen indulatos, káromkodós cikkeket ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!