Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a minden szép minden jó...

Ez a minden szép minden jó országa?

Figyelt kérdés

2023. aug. 14. 05:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

Életemben nem fogom megérteni, hogy miért nem birja a magyarság a kritikát.

Az, hogy milyen állapotban van az ország és ki a felelős érte, egy dolog, de, hogy még büszkék is erre, na az valami világszint.

2023. aug. 14. 06:05
 2/11 anonim ***** válasza:
24%

Igen büszke vagyok,

Hogy Budapest nem áll lángokban mint Párizs

Hogy a rezsire nem megy el egy kisebb vagyon mint németbe vagy osztrákba

Hogy televagyunk világhírű külföldön is nagy tiszteletnek örvendő tudósokkal

Gondolom a kérdező jobban tudja mi az a halloween meg hálaadás mint mindenszentek karácsony meg húsvét

2023. aug. 14. 06:47
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

"Hogy a rezsire nem megy el egy kisebb vagyon mint németbe vagy osztrákba"

És a rezsicsökkentést a boltokra kivetett adókból finanszírozzák, ezért is fizetünk EU bajnok inflációt, máshol kihúzzák a zsebedből, amit az egyik oldalon adnak.

Illetve a másik átverés, hogy a rezsi összegeket abszolút értékban hasonlítják a nyugattal, nem úgy, hogy a fizetés hány százaléka megy el rezsire. A 3-4-szeres fizetéssel a nyugat igen jól elvan.

2023. aug. 14. 06:59
 4/11 A kérdező kommentje:
2 Csak a gáz számlám majdnem háromszáz ezer forint volt havonta....Keresztény nevelést kaptam és hittanra is jártam de azért köszönöm a hozzászólását...
2023. aug. 14. 07:04
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Hogy Budapest nem áll lángokban mint Párizs

Ez nem igaz, az, hogy 1-1 balhé van egy adott városban, nem jelenti azt, hogy folyamatosan égne a város, ennyi erővel egy Fradi-Újpest meccs utáni átlagos balhét is lehet úgy jellemezni, hogy ég Budapest, ha külföldről nézed.

Hogy a rezsire nem megy el egy kisebb vagyon mint németbe vagy osztrákba

ez sem igaz, fizetésemhez képest jóval kevesebbet fizetek németbe vagy osztrákba és még a szalámi is olcsóbb, mint majd minden más

Hogy televagyunk világhírű külföldön is nagy tiszteletnek örvendő tudósokkal

Ezen emberek nagy része olyan, akit a magyar társadalom vagy kivetett magából, mert mondjuk az MTA nem fogadta be őket, vagy konkrétan elüldözték őket, mint a 2. VH előtt/alatti tudósaink nagyrészét és ezen folyamatok a mai napig nem álltak meg

2023. aug. 14. 07:06
 6/11 anonim ***** válasza:
18%
A falusias lakosok szerint igen, a fővárosiak szerint nem.
2023. aug. 14. 07:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem az, de ez a szülőhazám és el nem hagynám.
2023. aug. 14. 07:24
 8/11 anonim ***** válasza:
20%

"A 3-4-szeres fizetéssel a nyugat igen jól elvan."

Kamu.

2023. aug. 14. 07:28
 9/11 A kérdező kommentje:
9 Jól teszik harcolják csak ki maguknak azt a rendszert amiben élni akarnak ezt kellene itt is....
2023. aug. 14. 07:33
 10/11 anonim ***** válasza:

9, Lementem és túléltem, nem kicsit, nagyon.

Ergo ugyanezt Borsodról mondjuk nem mondhatom el, mert ott már loptak el tőlünk autótól kezdbe babakocsiig, mindent.

2023. aug. 14. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!