Életemben nem fogom megérteni, hogy miért nem birja a magyarság a kritikát.
Az, hogy milyen állapotban van az ország és ki a felelős érte, egy dolog, de, hogy még büszkék is erre, na az valami világszint.
Igen büszke vagyok,
Hogy Budapest nem áll lángokban mint Párizs
Hogy a rezsire nem megy el egy kisebb vagyon mint németbe vagy osztrákba
Hogy televagyunk világhírű külföldön is nagy tiszteletnek örvendő tudósokkal
Gondolom a kérdező jobban tudja mi az a halloween meg hálaadás mint mindenszentek karácsony meg húsvét
"Hogy a rezsire nem megy el egy kisebb vagyon mint németbe vagy osztrákba"
És a rezsicsökkentést a boltokra kivetett adókból finanszírozzák, ezért is fizetünk EU bajnok inflációt, máshol kihúzzák a zsebedből, amit az egyik oldalon adnak.
Illetve a másik átverés, hogy a rezsi összegeket abszolút értékban hasonlítják a nyugattal, nem úgy, hogy a fizetés hány százaléka megy el rezsire. A 3-4-szeres fizetéssel a nyugat igen jól elvan.
Hogy Budapest nem áll lángokban mint Párizs
Ez nem igaz, az, hogy 1-1 balhé van egy adott városban, nem jelenti azt, hogy folyamatosan égne a város, ennyi erővel egy Fradi-Újpest meccs utáni átlagos balhét is lehet úgy jellemezni, hogy ég Budapest, ha külföldről nézed.
Hogy a rezsire nem megy el egy kisebb vagyon mint németbe vagy osztrákba
ez sem igaz, fizetésemhez képest jóval kevesebbet fizetek németbe vagy osztrákba és még a szalámi is olcsóbb, mint majd minden más
Hogy televagyunk világhírű külföldön is nagy tiszteletnek örvendő tudósokkal
Ezen emberek nagy része olyan, akit a magyar társadalom vagy kivetett magából, mert mondjuk az MTA nem fogadta be őket, vagy konkrétan elüldözték őket, mint a 2. VH előtt/alatti tudósaink nagyrészét és ezen folyamatok a mai napig nem álltak meg
"A 3-4-szeres fizetéssel a nyugat igen jól elvan."
Kamu.
9, Lementem és túléltem, nem kicsit, nagyon.
Ergo ugyanezt Borsodról mondjuk nem mondhatom el, mert ott már loptak el tőlünk autótól kezdbe babakocsiig, mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!