Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj az új adótervezettel?...

Mi a baj az új adótervezettel? Hiszen hasonlóan arra ösztönzi az embert mint pl a szép kártyánál is a 15% adó ha nem használja fel hogy ne üljön a pénzén hanem inkább forgassa be a gazdaságba?

Figyelt kérdés
Pl ha ahelyett hogy ülsz a pénzen és inkább elköltöd azzal munkahelyet teremtesz másoknak.
2023. jún. 2. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

a kérdésed szimplán obánszfelszopás. Valahol nem sikerült megértened, téged adóztatnak meg , büdös jobbágy.

De szerintem te nem gondolkodni vagy itt.

2023. jún. 2. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Baj van vele?

Mindenki költse el minden megtakarítását, és utána, ha bajba kerül, akkor már csak a ????-ra támaszkodhat.

2023. jún. 2. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Hogyan teremtek munkahelyet úgy, hogy költöm a pénzt?

Amúgy egész egyszerűen üres a kassza, kedves vezírünk és sleppje zsebre tett mindent.

2023. jún. 2. 18:15
 4/8 A kérdező kommentje:

3-as

Ha 30 ember úgy dömt, hogy nem ül a pénzén hanem lecseréli a haldokló 15 éves laptopját vagy néha rendelnek valami pizzát vagy kaját akkor eladó embereknek biztosítanak vele munkát megélhetést.

De ha zsugori módon ülnek a pénzen magukat kínozva akkor ezáltal kevesebb kiszolgálóra lesz szükség tehát emberek vesztik el a munkájukat pl.

2023. jún. 2. 18:20
 5/8 qkker1 ***** válasza:
Kérdező, ha el is hiszed az irományod, és nemcsak a propagandát szajkózod, akkor qrva nagy baj van a fejedben!
2023. jún. 2. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Már azon kívül, hogy a SZÉP kártya azért van hogy elköltsd, a megtakarítás meg azért van hogy ne költsd el?
2023. jún. 2. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem magán úton az orvosi ellátás (szem műtétem) cirka 600 ezer körül volt mindennel együtt, ismerősömnek térd műtét 3millio kb, na már most ha én csak költekezek akkor ilyennekre mint az egészségemre nem tudok költeni…. Mehetem volna állami ellátásra is 6 hónappal később is…. Ismerős 8 hónappal később…. Félelmetes, hogy ennyire nem szeretsz gondolkodni.
2023. jún. 2. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk van, aki készpénzre akar venni, nem hitelt felvenni.

Magyarán, aki gazdaságosan akar élni, azt leakarják nyomni.

Ne legyen megtakarításod sok, ezzel csak az a baj, hogy ha lerobbansz a rokkantságiból nem élsz meg, segély 3 hónap.

Magyarán az államra nem számíthatsz, de ők azért szépen beszedik az adókat.

2023. jún. 3. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!