Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is egyetért azzal ,hogy...

Árokpart kérdése:

Más is egyetért azzal ,hogy az oktatásban jobban rá kellene állni az idegen nyelvek oktatására főleg az angolra?

Figyelt kérdés
Mert főleg az angollal állunk a legjobban szerintem lakossági szinten hadilábon.
2023. aug. 13. 21:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nem az angollal kell kezdeni...
2023. aug. 14. 08:51
 12/21 anonim ***** válasza:

Hidd el, ahová az én gyerekem jár, ott ráálltak.

Oviban is volt minimális " tanulás", de másodikban bennt voltam nyílt órán, hát nem semmi, hol tartanak 8 évesen.

Ilyenről álmodni sem mertünk volna a mi korunkban.

Az általános iskola végén alapfokú szinten minimum lesznek...

2023. aug. 14. 08:54
 13/21 anonim ***** válasza:

Remélem,ezt nem gondolod komolyan.

2023. aug. 14. 08:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Ilyen válaszok után nem is kell csodálkozni azon, hogy miért tart ott az országunk ahol...
2023. aug. 14. 09:05
 15/21 anonim ***** válasza:

#14 szerintem a válaszok nagy része troll :) nem kell komolyan venni.

Én úgy látom, hogy lassan, de javul az emberek angol tudása Magyarországon. Bizonyára az oktatás is tudna javítani a helyzeten, de sokkal többet érne, ha az amerikai filmeket felirattal néznék az emberek, de sajnos ezen a téren nagyon lassan változik a kultúránk.

2023. aug. 14. 10:04
 16/21 anonim ***** válasza:
15) Az min segít? amikor én voltam gyerek a Cartoon network még angolul ment. Mégse javult attól az angol tudásom
2023. aug. 14. 11:03
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Romániában sem szinkronizálják az amerikai filmet. Mégis több románt is ismerek, akik egyáltalaán nem tudnak angolul.
2023. aug. 14. 11:05
 18/21 anonim ***** válasza:

'#14 szerintem a válaszok nagy része troll :) nem kell komolyan venni.'

Ez a fõ gond: értelmes választ kéne adni, nem pedig állandóan szanaszét trollkodni az egészet.

2023. aug. 14. 12:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem számít, nekem akkortól javult rohamosan az angolom, amikor elkezdtem filmeket nézni angolul. Előtte volt egy alapom azért így nyilván volt sikerélményem. Ez az iskolai “Listen and repeat” meg beszéld meg a padtársaddal, hogy mi a kedvenc ételed stb nem igazán voltak motiválóak.
2023. aug. 14. 13:56
 20/21 anonim ***** válasza:

Anyanyelvükön nem írni-olvasni tud sok ember, aki állítólag magyar, - nincs miről beszélni.

Az már csak sokadlagos, hogy az angolt már a majmok sem beszélik...

2023. aug. 16. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!