Az ellenzékiek miért nem képesek elfogadni, hogy a Nyugat hanyatlik?
#7-#10
Ti amúgy nem ismeritek a hanyatlás szó fogalmát, vagy mi bajotok van?
"1 millió magyar él a hanyatló nyugaton"
Az adat hamis.
Az nem feltétlenül van így, nem csak Detroit és Michigan szintű hanyatlás létezik. Ha van egy ország, ahol 10/10-es az életszínvonal, de aztán romlásnak indul és már csak 10/9.5, de elérhető távolságban még mindig csak legfeljebb 10/7-es országok vannak, akkor nyilván nem fog az ember menekülni a 10/9.5-ös országból.
13-as
Biztos?
1,7 millió magyar él az USA-ban
Németországban 296 ezren
Franciaországban 200-250 ezer között
Angliában 172 ezren
Ausztriában 94 ezren
Hollandiában 26 ezren
Ha összeadnám az összes nyugati államokban élő magyarokat, USA nélkül is összejönne az 1 millió szerintem.
Lehetséges, hogy minimális, én nem is azt akartam bizonygatni, hogy annyira érzékelhető.
Te nem tudod merre vagy arccal.
Sajnos az utóbbi másfél évben ez így van.
A hanyatló nyugatot meg úgy szokták érteni, hogy a nyugati világnak gazdaságilag egyre kisebb súlya van. Pl.: az '60-as években még a világ GDP-jének 80%-át tette ki a nyugati társadalom. Manapság ez már 40%. (mindkét érték hasraütésszerű). Ázsia egyszer át fogja venni a vezetést. És meg fogja közelíteni az ő életszínvonaluk az európaiét. Saját gyáraik vannak/lesznek nem lesznek hajlandóak a nyugati multik rabszolgamunkáit elvégezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!