Az ellenzékiek miért nem vesznek példát a fideszes melegekről, mert utóbbiaknak van legalább rendesen felesége, gyereke?
Az, hogy kedves kérdező nem vagy tisztában a fogalmakkal, még nem mentesít az alól, hülyeséggel ne etess másokat.
A homoszexuálisok nőkkel nem tudnak szexuális kapcsolatot fenntartani. Akikről te beszélsz, azokat biszexuálisoknak nevezzük.
#13 És te bevállalnál egy olyan életet, ahol egész életedben melegnek tetteted magad (feltételezve, hogy hetero vagy), és az összes mentális problémát, ami az önazonosságmentes életet követi?
Nem?
Akkor egy meleg miért tegye?
#13 vagyok.
Én csak cáfolni akartam #11 utolsó bekezdését.
Mert a nemzetnek kell a gyermek és az utánpótlás, melegként is hozzá lehet ehhez járulni.
"Ha más melegek is csendben elintéznék és nem tüntetnének vele, akkor igazából tök jól együtt tudna élni ezzel a társadalom, ahogy évszázadokon keresztül is ment tulajdonképpen."
Tudod mi a durva? Hogy rátapintottál a lényegre, akaratodon kívül is. A magyar társadalom tök jól együtt tud élni akkora korrupcióval, ami már a Holdról is látszik. Meg a világrekord közeli, de mindenképpen dobogós helyet érő élelmiszerár inflációval. Meg a szegénységgel. Meg Felcsúttal, kisvasúttal, Hatvanpusztával, kastélyokkal, Várral, jachtozással, ezermilliárdokkal és minden mással. A magyar társadalom jelentős része pontosan azt csinálja (2010 óta meg különösen), amit te szorgalmazol: félrenéz minden disznóság felett. És NAGYON nehéz eldönteni, hogy ez az erkölcsi romlottság (a félrenézés) a nagyobb baj, vagy az, hogy az ország jelentős része még örül is ennek és lelkesen, ujjongva tapsikol önmaga tudatlanságának, szellemi korlátoltságának.
Valahogy ez a kérdés is pontosan ugyanezt az érzetet sugallja.
Nemzettek...
Hhhaaajjj... Bár ne tették volna... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!